Okategoriserade

Spanar efter våren :)

Innehåller annonslänkar

.

Jag har mycket på hjärnan just nu. Saker som är knöliga att handskas med eftersom jag inte är den det handlar om. Ett av mina sätt att rensa hjärnan är att träna. Ju tuffare ju bättre för då kan man inte tänka:)

Ett annat är att fönstershoppa på nätet. Och ja kanske även handla. Men det beror på vad man hittar. Jag har mina sidor jag kikar in på, en är Ellos. Och Tjohooo här var det bra priser👌🏼👌🏼.

50% på inredning och 40% på fashion:)

Jag går på fashion.

Toppen är verkligen något jag vill ha, jag älskar v-ringat och den här längden på ärmen. Det orangea är pricken över i!

Så snygg! Den slog jag faktiskt till på 🙈.

Och jag letar efter en jeanskjol. Det har jag gjort i flera år nu:) Den här ligger bra till, det är nästan perfekt längd.

Lite längre kjolar gillar jag, och den här var både fin och billig:)

Jag tycker det är fint när den är såhär snedskuren.

Och kan man annat än älska att man kan ha gympadojor till allt nu för tiden? Jag kanske inte tycker det är svinsnyggt men alltså.. jag hoppade på den trenden och hoppas att den aldrig tar slut! Har man ont i fötterna så har man:)

Något jag absolut inte kan ha själv men tycker är riktigt snyggt på andra, det är sådana här byxor

Jag känner mig löjlig i dem. Både vida och korta liksom, det går inte. Men som sagt, alla andra är snygga i det. Jag tror det beror på just det, jag känner mig som en clown och då får jag hållning som en sån åxå;)

Den här maxiklänningen är jag väldigt sugen på.

Med tanke på att jag enbart, bara och endast använde en likande fast utan ärmar, i både Turkiet och Frankrike så borde jag faktiskt slå till. Som sagt, v-ringat är snyggt!

Fast så hittade jag den här

Men åhhhh😍😍😍

Vilken längd på klänningar/kjolar föredrar ni? Jag har ju ett ben som inte ser ut som det ska🙈så av förklarliga skäl väljer jag långa. Men älskar korta:)

Klänning eller kjol spelar ingen större roll, men jag kan ofta känna mig ”för fin” i klänning. Corrinda tar studenten i år så det är ju ett suveränt tillfälle att verkligen vara upppklädd:) Som den ovan här.

Kanske kan man ha den på Bon Jovi konserten som är samma kväll? Eller nä, man går fan inte på rockkonsert i finklänning. Då blir det svarta jeans och snyggt linne plus skinnjacka. Möjligen bomberjacka:)

Eller den HÄR😍

Som jag suktar efter den! Men jag har en likande bomberjacka…

Svårt! Men tja, det var min Ellos-spaning för ikväll:)

Om ni hittar något när ni surfar som ni tror jag skulle gilla, så tipsa mig! Det är bästa sättet att hitta saker:)

Sharing is caring!

Natti natti 😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing