Okategoriserade

Knäppa katter;)

Innehåller reklamlänk

God morgon! Innan jag är färdig med inlägget lär klockan vara så mkt att ni bara skakar på huvudet åt uttrycket. Men det är så att tiden som står under inlägget är när det publiceras:) Att skriva det kan ta allt från fem minuter till fem timmar.

Men klockan är nu strax efter åtta.

Jag var så trött i morse, och det fast jag gick och lade mig hyfsat tidigt. Alltså bara kort efter midnatt 😉 Fattar inte det där med sömn riktigt, ibland är den så jäkla kvalitativ fast den är kort och andra gånger totalusel. Jag har med lång erfarenhet utkristalliserat att jag sover som bäst om jag får lägga mina timmar mellan 02-09. Får man det? Nej.

Igår hämtade jag två kartonger från Matsmart. Och det är inte bara jag som gillar dem 🙂

Katterna älskar kartonger och papper som prasslar, för att inte tala om de där hemska plastbanden som sitter runt. De river, biter och sliter sönder allt och sen ser det ut så här:)

Allra bäst är de här skyddspappren, de är i en klass för sig, helt klart.

Det funkar till allt och ve mig om jag försöker ta dem:) Om man vill ha sådant papper så brukar man få det när man beställer något i glas, jag hade äntligen hittat det mkt onyttiga men svingoda pålägget med m&m igen.

Det är löjligt gott på både smörgås och pannkaka, och serveras på helger här. Rekommenderas starkt. Sen noterar säkert den petiga att det är chips också:) Och japp, vi äter chips på fredagar och lördagsgodis på just lördagar och det köper jag gärna betydligt billigare. Det ni inte ser är alla konserver, flingor och kryddor:)

Jag har såklart inte hjärta till att sabba deras lek så kartongerna står kvar på matbordet?. Men köket ska röjas efter att jag skrivit klart så då tar jag det.

.

Idag och i morgon ska två barn till tandläkaren. Idag strax efter lunch är det Jamie och i morgon kl 9.00 Lovelia. Hon jublar och han gråter. Det är lite olika vad de tycker om tandläkaren här hemma:)

Jamie har anledning att tycka att det är obehagligt, hans tandläkarbesök har inte varit bara rutinkontroller, utan han har fått gå dit akut när han ramlade och bet sönder tungan, han var bara två år, och då blev ju en av framtänderna skadad och fick dras ut några år senare. Han är alltid duktig men det är jobbigt för honom.

.

Igår skrev jag massor och blev väldigt förvånad när jag skulle se hur många sidor det blev, jag trodde på max två och det var nästan fem:) När det flyter på så blir det massa text. Och text som man oftast inte behöver peta så mycket i sen utan den är korrekt. Jag var tvungen att sluta men hade kunnat sitta hela kvällen och natten med. Få se om jag hittar flytet idag också✊?.

När klockan närmare sig träning så lämnade jag över huset till de stora barnen och åkte. Träningen börjar kl 18, och alltså det är LJUST ute då!! Man blir ju lyriskt lycklig. Och när man bara kan glida in på bästa smörplatsen rakt utanför dörren känns det som värsta bonusen.

Utan att fickparkera:) bara köra in.

Idag har vi inget bokat men jag funderar på att tjata med syrran på gym. Hon gillar inte det, men det är världens bästa komplement till passen.

Men nu ska jag röja köket och sen skriva.

Vi hörs lite senare 🙂

Ha en suverän tisdag!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting