Okategoriserade

Lunchat, och yoga:)

Det är så kul att ni delar med er:)

Jag läser kommentarerna om trafik och flinar igenkännande åt nästan alla:)

Härligt!! Dessutom så det vi irriterar oss på, det är saker som skulle undvikas med hjälp av sunda förnuftet, och en vilja att få trafiken att flyta för alla. Blinkers till exempel..Jag återkommer om det:)

.

Idag hade jag en lunchdejt med en kompis jag inte träffat på länge. Så härligt! Vi umgicks alltid förr, vi har jämngamla barn, men så växte de rackarna upp och började skolan och sabbade våra nästan dagliga träffar. Ungar alltså 😉 typiskt dem.

Men idag fick vi äntligen ihop det!

Jag hittade först ingen parkering där jag brukar stå, och inte heller på nästa ställe, men kors i taket – det fanns en plats på ett perfekt ställe. Det är aldrig ledigt där så ibland har man flax:)

Jag har förbrukat veckans alla viktväktarpoints på en timme:) och tänker inte ställa mig på en våg på länge;)

Först en räkcroissant😍

Och sen en semla.

Med cappuccino.

Vi lunchade på Guntherska hovkonditoriet, så förutom att det var shitloads av kalorier så var det svindyrt. Men vafan, ibland är man som värd lite lyx och flärd:)

När vi lunchat klart och uppdaterat oss på varandras liv så följde jag med henne på ett ärende innan hon gick tillbaka till sitt. Jag träffade på Corrinda och hon fick skjuts hem.

Gräsmattan ser ut som en leråker men titta vad som kikar upp både här och var?

Små vårtecken ❤️

Man kan inget annat än älska våren, så spröd men så stark.

Det får gärna torka upp bara så man slipper ett ton lera under sulor och tassar.

Dagen rullade på, jag hade fler sjuka än friska. Det är förkylningar med halsont, huvudvärk, lite feber och hosta. Novalie, Trixie, Lovelia och Jamie var hemma, och så blir det nog i morgon med. Lovelia missade basketträning både igår och idag och blir hon inte frisk supersnabbt så missar hon även match i helgen.

.

Igår så köpte Corrinda sitt årskort på Friskis. Hon har inte tränat på ett halvår, och från att ha haft basketräningar fem dagar i veckan plus matcher varje helg, till noll träning är det ju långt. Hon valde att börja med ett pass med David 🙂 Han är hennes gamla fystränare och älskar att utmana henne, han vet ju vad hon kan. Corrinda bangar aldrig och hon är envis som en oxe. Hon var rätt så mör efteråt:)

Så pass att det var jobbigt att hålla i vattenflaskan 😉

Men det löser man ju:)

Idag är hon lite stel. Men frågade om vi kunde gå med på yoga nu ikväll. Så det har vi gjort.

Yoga är definitivt inte min grej. Jag är dålig på det, helt enkelt. Men avslappningen är Najs.

Kanske lär man sig med tiden:)

Eller?

Nu är det sovdags, i morgon väntar ett Träna med instruktörs pass med David igen. Det var svintufft med superkul. På ett självplågande vis:)

Natti gonatti:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing