Okategoriserade

Idag flyttas det:)

Denna gång är det positivt 🙂

Senaste flytten skedde i slutet av förra veckan och var ett bevis på en människans ultimata egoism och elakhet. Flytten idag gäller en annan person där hemmet fallerar. Fan vad mycket konstigt folk det finns!

Flytten i förra veckan är som sagt något av det elakaste jag varit med om. En vuxen människa kliver på ett ungt par, slår sönder deras lycka och framtidsplaner för att rädda sig själv..när det fanns ett sätt som hade gjort så att alla fick tak över huvudet, ingen behövde lämna sitt hem och ett ungt par inte hade splittrats. Allt pga en vuxen människans egna, jävligt korkade, men högst frivilliga, beslut. Att göra som personen gjorde kommer få katastrofala följder, på olika vis. Inte minst i personens egen familj. En del människor är inte bara korkade, de är elaka också.

Jag önskar att alla bara kunde vara schyssta mot sin nästa. Tänk vad enkelt allt vore!

Nu måste jag ila!!

Kommentarer

  1. Malin

    Tala klarspråk eller skriv inget alls.
    Nu kan man bara anta att det är Patricia och Simon som är tvungen att dela på sig pga hans mamma, och den andra du skriver om är Robbans flickvän. Men som sagt, tala klarspråk så man slipper anta en massa saker. Eller skriv inget alls. Det kan bli så fel om man tror fel.
    För att man funderar och spekulerar vid sånna här inlägg och de föregående gällande detta måste du ju förstå.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja nu ska det funka med soc, men personen hamnade i nåt moment 22.. blir galen på alla invecklade regler ??, men nu borde det bli vettigt. Hoppas jag??

  2. Marie

    De finns folk till allt har jag lärt mig genom åren 🙁 Men ochså lärt mig de finns godhjärtade människor där ute som tveklöst hjälper andra. Min bästa vän som jag numer ser som min extra pappa har funnits där så många ggr för mig tillfällen där man tyckt ens föräldrar borde finnas för en men nej de har varit han som hjälpt mig. Hade inte levt idag om inte han kommit in i mitt liv 🙂
    Ja tyvärr finns de elaka personer som verkligen kan bete sig svin, kan bara gå till min egna mamma. I hennes värld existerar bara hon och hennes behov. Hon försökte få mig placerad i fosterhem hellre än att min pappa skulle få vårdnaden om mig som tur va så såg rätten att jag skulle få de bra hos pappa. Så han fick ensam vårdnad och de är jag glad för ovanligt på 70 talet att en pappa fick ensam vårdnad. Hon till och med försökte skjuta min pappa med mig sovande i hemmet. Vet inte hur hon tänkte där för de hade ju blivit jag som hittat honom om hon hade lyckats 🙁 Helt sjukt vad en del är beredda göra för att “Vinna”.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Men va?? Herrejösses!! All kärlek till dig❤️och blod är inte alltid starkare än vatten. Ohana, means family and family means no one is left behind.
      Man ska vara tacksam för de nära personer man har i livet oavsett om de är av blod eller ej.
      Kram ❤️

  3. Emma

    Något får mig att tro att du kommer få en extra ung vuxen som bor hos dig och att hennes föräldrar verkar lika empatiska som dina barns andra förälder. Vilken tur att du är en fantastisk mamma med hjärtat på rätta stället så att allt kan lösa sig. Du är en sann förebild ❤️

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag har haft en extra ung vuxen boendes här under en längre tid. Lite till och från men mest till:)
      Tack?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting