Okategoriserade

Sådärja:)

Innehåller reklamlänk för Cellbes

Säckar som knyts ihop kan vara det bästa som finns:)

Idag har jag kört kärra, surrat diverse saker på den som en jäkla KUNG, inget rörde sig en millimeter. Jag är extra stolt över att jag klarade av pappas jäkla spännband som jag inte begriper mekaniken på, nån pumpgrej. Att jag inte fick upp dem sen kan vi tala tyst om, jag måste helt klart gå en lektion hos pappa:)

Sen körde jag snyggt och tryggt kärran hem hit, kopplade av och åkte till banken med den nyblivna hyresgästen. Tillbaka hem och då var det tvunget att ätas, Herrejösses vad man kan glömma bort det ändå..?

Sen på med kärran igen och köra sista biten till stället det ska bos på. Hälsa på hyresvärden och tyckte hon var väldigt bekant och till sist trillade poletten ner, det är en basketmamma:)

Nu känns det ännu bättre:)

Det kändes sådär i vaderna, men mycket bättre än igår. Ni kommer väl ihåg att vi körde tabata vader, och det känns i flera dagar. Jag har mätt mig under många år, för vågen säger ju bara en siffra, måttbandet är en bättre vägledare:)

Jag har mätt vad, över knät, lår, rumpa, buk, midja och överarm. Alltså biceps:)

Igår var jag tvungen att kolla, vaden känns dubbelt så stor som vanligt??och måttbandet visade på en centimeter minst i ökning. Det är alltså svullet. Träningsvärk är ibland synbar:)

Idag kan jag gå normalt:)

Det var tur för det blev några vändor i trappan, dock inte så farligt. Det gick snabbt och lätt. Inga aptunga saker, mer än nån byrå och en soffa. Jag tror det kommer bli så jäkla bra!

Förresten får Corrinda illustrera hit plågsamt ont det kan göra i vaderna:)

Hon kan inte gå normalt än. Och det är ingen fara, bara träningsvärk:)

Jag köpte blommor i lördags. En kungsängslilja, upplands landskapsblomma, och två små… andra saker, tror det var en pärlhyacint och nån annan.

Kungsängsliljan planterar jag ut sen, kanske de andra med men de har jag shitloads av i rabatterna.

Stumpan tyckte om dem. Hon bara väntar på att jag ska gå så hon kan äta upp dem;)

Jag köpte påskliljor också.

Grisen kommer från Tgr.

.

Idag efter flytten före träningen så hann jag ner i tvättstugan. Tvättmaskinen har inte velat centrifugera och tömma vattnet så jag fick göra rent i nålfällan. Den var full av Gojs så det var inte det minsta konstigt att det krånglade. Sellman kom och sällskapade.

Han börjar bli stor och tung men älskar att ligga på axlarna och åka med:)

Så drog jag och tränade:)

Hämtade Patricia på vägen hem för hon slutade jobba i samma veva, och var så inställd på våfflor hemma. Corrinda skulle laga. Men så hann Trixie före och gjorde kycklingkorvstroganoff. Säkert jättegod men jag blev så besviken att jag åt kvarg i stället ??. Får bli våfflor i morgon i stället!

Sent omsider slog vi på Robinson och alltså – scrolla förbi om ni inte vill bli spoilade.

.

.

.

Carl-Stefan! Vissa har ingen skam i kroppen och jag hoppas innerligt att Mastiff inte betalade en krona. Man vet ju fan aldrig. Men det verkar som han fick åka hem och det var inte en sekund för tidigt. Vilken obehaglig typ.

.

.

Nu kan ni kolla igen:)

Jag hade tänkt visa er mina två nya Cellbes favvisar men alltså.. efter att ha fotat mig själv ettusentvåhundra miljoner gånger och alla bilder såg ut som skit, så får ni se vad snyggt det är med hjälp av produktbild.:)

Den är precis lika snygg i verkligheten bara att jag inte direkt sitter inne på några modell-skills?

Ljusblå blommig blus

Jag älskar de här babypastellerna!

Ljusrosa med pärlor

Så fina, båda sitter kanonbra och är supersköna! Älskar dem:)

Just nu har Cellbes ett rätt så fint erbjudande:)

Ni vet väl också att de kör med Veckans vara? En vara som tillfälligt är nedsatt rejält, och som jag har fyndat där:)

Denna vecka jeans🙂

Mkt roligare att handla för halva priset:)

Gäller bara denna vecka.

.

Nu måste jag hoppa i säng, jag återkommer snart med mera snicksnack, jag har massor att tjöta om.

Snart:) typ i morgon.

Tills dess, sov så gott, natti natti ??

Kommentarer

  1. Tess W

    Just nu på Lidl säljer de olika fröblandningar, en av dem är kattgräs om du vill ha till katterna. Jag sådde det ibland förr när jag hade katter. Mycket uppskattat! OBS! Jag är inte sponsrad av Lidl!! ; ) Stora kramar Tess W

  2. H

    Var försiktig med blommorna och katterna bara, både påsklilja och Kungsängslilja är giftiga. Vet att du haft katt i många år och menar inte att låta moralpredikandes eller något annat drygt. Men när de är inomhus har de ju ofta tyvärr viss tendens att tugga på det mesta i växtväg, iaf mina. ??? Så ville bara varna. Ha en fin dag! ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting