Okategoriserade

Köra bil:)

Innehåller annonslänk för Matsmart

.

Jag har sovit så jäkla bra i några nätter nu:) Det är liksom bara att lägga huvudet på kudden så törnar jag in och sover som en stock tills klockan ringer. Så skönt!! Jag är ändå trött när jag vaknar men det går över efter en stund, det är inte den förlamande tröttheten jag ofta upplever.

I morse vaknade jag iofs till av en dröm. Jag drömde att jag bet på något och att sen halva underkäken på ena sidan lossnade😱.

Alltså tänderna inte käkbenet. Jag var tvungen att googla vad det betydde:)

Lite att man kände sig hjälplös, att man tagit på sig för mycket och sådär.. tja, det har varit mycket nu helt klart.

Men något som alltid får en på gott humör är barnen och djuren. Kattungarna, som är sex månader nu, älskar blötmat. Mina andra katter fick bara torrfoder för jag tycker den andra luktar illa;) Ibland fick de sånt här lyxkäk, de älskade kattsoppan tex, men överlag enbart torrfoder. De här har av nån anledning fått blötmat också.

Sellman är glupsk som en tiger och Stumpan får därför mer på sin tallrik, för han snor ändå hennes sen. Det är jäkligt bråttom när de ska få sin mat, båda sitter redo och puffar på en när man häller upp:)

Jag vägrar bära iväg med en miljon konservburkar till återvinningen, jag skulle fan bo där isf, så jag köper på påse. Dyrare, ganska mycket dyrare :/ men är man lat så är man.

Så fort jag hittar till bra pris så köper jag flera. Den här ska det vara;

Bebismat:)

Jag köpte flera stycken på Matsmart nyss 🙂

Lika bra att passa på medan de finns liksom.

Det här är påsmat, och gissa en gång vem som står och tigger till sig det sista? Jajamen, Doris 🙂

.

Idag har jag kört bil.

Först till ett härligt utvecklingssamtal med Corrinda, sen till Ica för att handla, så hämta upp valpen hos mamma och pappa, och sen hem. Pusta ut lite innan Mirka kom och vi körde live på instagram:)

Sen åkte hon till sitt och jag packade kärran med sopor, och lite saker som skulle till valpens matte. Corrinda följde med mig och vi lämnade först valpen och sen åkte vi till tippen och plöste i sängbottnen och massa annat.

Och efter det så körde jag tillbaka kärran i andra änden av stan hos mina kompisar. Hem. Vänta in att klockan blev dags att åka på basketträning. Då hann jag städa badrummet lite halvt, och så in med Lovelia, Corrinda och Jamie i bilen, han vill följa med ❤️.

Köra till en annan ände av stan och lämpa av dem, och sen vidare till Dollarstore för att handla lite jox, innan vi en timme senare hämtade upp tjejerna igen. Och sen körde vi in till stan för att hämta Patricia.

Nu var det bara en sväng kvar, nämligen för att lämna tillbaka pappas bil och hämta min egen. PUST!!

.

Äntligen hemma:)

Jamie behövde hjälp med läxan så det gjorde jag medan Patricia och Corrinda lagade middag och Trixie,Novalie och Lovelia dukade och var allmänt behjälpliga. Jordan städade sitt och Jamies rum.

Alla gjorde något:) sånt gillar jag.

Idag serverades kycklinghamburgare till de som inte ville ha kikärtsvarianten och jäklar så det åts:)

Det var äkta färdigmat från Willys😂, kycklingen alltså, kikärtsbiffarna gjordes från grunden. Jag kan inte äta sånt där, kött av nåt slag som är ihoppressat till en biff, burgare eller bulle. Konsistensen är vidrig och vetskapen om att det är massa konstigt i gör det omöjligt. Jag äter inget sånt om jag inte lagat det själv eller om det är typ 100%nötkött i.

Brrr!

Men barnen älskar det. Och eftersom det är lite enklare och kvickare och framför allt rätt billigt så går jag dem till mötes ibland.

.

I dag fick jag gjort en massa som hängde över mig och i morgon ska jag fokusera på att skriva. Det har legat på is nu ett tag igen eftersom så mycket annat krävt uppmärksamhet och åtgärder. Men i morgon då jäklar:)

Nu ska jag krypa längre ner i fåtöljen och glo lite på tv. Snart kommer jag på nåt viktigt jag glömt men tills dess ska jag softa:)

Vi hörs i morgon!!

Natti natti 😘

Kommentarer

 1. Sanna

  För att hon är det och kan ..!
  Och du har ocå ett val.. ge fan i att läsa

  Forsätt skriva som du gör
  Så sabla kul och följa dig även
  Om jag aldrig kommenterat
  Följde dig även i familjen annorlunda

  Stor kram du stora bästa och Perfekta Carola 😂

 2. Marie

  Var läser du detta?? En blogg handlar ju om vad personen även kallad JAG gör i sitt vardagsliv. Men det är klart, hon är ju kvinna så vi bör verka i det tysta…
  Ett tips Anonym, läs inte denna eller liknande bloggar, det är nämligen inget man måste göra

 3. Lisa

  Varför lägger du ner tid på att läsa och kommentera om du stör dig på bloggen? Är det inte bättre att lägga den tiden på något du gillar?

 4. Sandra

  Gör egna kcyklingburgare. Supernekelt, kycklingfärs antingen färdigmalt eller ta två eller fler filéer bretoner på hur många som ska äta och kör de i matberedare eller stavmixer tills de är en färs.
  Bland ihop färsen med salt och peppar och ha i tärnad bacon om man vill.
  Forma biffar stek så de blir genomstekta. Super gott!

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Ja det gör vi oftast. Jag lagar det mesta från grunden förutom ibland när tiden inte räcker:)
   Att göra egna tar väldigt mkt längre tid och dagar som igår, med skjutsning hit och dit så fuskar jag ibland. Inte alltid, men igår 🙂
   Ungarna älskar fuskdagarna😂😂

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Ja:) Betänk ett ögonblick att detta är en personlig blogg, skriven i jag-form, om mig och mitt liv…Det är svårt att utelämna sig själv då.
   Men det är nog så att jag är störst bäst och vackrast också faktiskt 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing