Okategoriserade

Störst bäst och vackrast:)

Solens strålar väckte henne. 

Sovrummet vette mot öster och eftersom rullgardinen var uppdragen så hade solen fri tillgång till att breda ut sig i rummet. Hon sträckte på sig och gäspade. Alldeles snart var det dags att väcka barnen, men inte riktigt än. En liten stund kvar. Hon sträckte sig efter mobilen och tittade på klockan. Fem minuter kvar. Hon blundade.

Lite senare stod hon i dörren och vinkade hejdå till skolbarnen. De var ivriga på att komma iväg, de ville hinna leka på skolgården en stund innan det ringde in. ”Skynda dig mamma!” hojtade den minsta och hoppade upp och ner när hon försökte knyta hans skor. Hon skrattade och bad honom stå still, och när skorna var knutna tog det bara en sekund innan han var ikapp syskonen vid grinden.

   ”Hejdå, mamma, ha en bra dag!” ropade de och vinkade. Hon vände sig och gick in. Resten av dagen ägnade hon åt olika saker, och snart var det kväll och sovdags igen.

Nästa morgon regnade det, och skolbarnen gick iväg med färgglada paraplyer och gummistövlar med fjärilar på. Dagen gick, hon gjorde saker och det blev kväll. 

Onsdagen kom med gråväder men inget regn. Ingen sol heller. Faktiskt inget väder alls. Bara grått, och fuktigt. Under dagen hade hon saker att göra, men inget värt att nämna. Kvällen kom och barnen låg i sina sängar. ”Godnatt, mamma”.

 

Ja:)

Lite så skulle det kunna se ut om jag inte skriver i jag-form och inte om mig själv och vad jag gör. Gillar ni det?:)

Gillar DU det, Anonym, som kommenterade såhär ”Vad du framhäver dig själv hela tiden. Du är bara störst, bäst och vackrast.” på förra inlägget om att köra bil, skjutsa hämta lämna och så vidare.

Alltså, jag tror inte det va? Och låt mig förtydliga – jag SKOJAR. Idag har folk lite svårt med ironi och sånt där, så lika bra att vara extra tydlig. Jag tog inte det minsta illa upp eller blev ens irriterad utan jag skrattade bara relativt högt. Ville inte väcka Jamie som sov bredvid:) Hur tänkte den här personen? Kanske inte alls;)?

Det här är en personlig blogg, skriven i jag-form, av mig, och handlar om mig och mitt liv. Det blir svårt att liksom utelämna sig själv då:D

Men för all del, jag kanske ÄR störst bäst och vackrast också, och det har tagit mig jäkligt lång tid att komma dit;) Jag vet vad jag är bra på och har inga större problem att säga det, men jag är även en fena på att veta vad jag inte behärskar, som att backa med släp exempelvis. Jag är med andra ord ganska objektiv gällande mig själv.

Om man inte gillar att läsa om vad jag gör, mina tankar och mitt liv, så tror jag att det här inte är rätt blogg:D Men det är ingen fara! Det finns så många andra bloggar därute att det bara är att välja en annan. Inredning, mat, bak, sport, medicin, träning, alternativa livsstilar – allt finns.

Men här hos mig så är det JAG som är i fokus, och jag skriver om precis vad som faller mig in, men utifrån mina tankar och åsikter.

Så, då har jag förtydligat och förklarat det:) Då kan vi gå vidare med dagen!

 

Jag har precis avslutat en kopp kaffe och ska hämta påfyllning alldeles snart. När jag gjort det är det fokus skriva. Men man kan alltid dra ut på tiden:)

Sen vet jag inte riktigt vilka Måsten som är idag, egentligen är det nog inte så många? Laga mat möjligen, och kanske träna. Ingen skjutsning till träning i alla fall. Men, det hinner nog fylla på sig under dagen, det är så det funkar:D

Torsdag va? Nästan slut på veckan, och i morgon väntar ett instruktörspass igen, det kan funka, mina vader är bara lite stela idag;)

Nejmen nu är det dags!

Vi hörs senare:)

 

Kommentarer

  1. Margaretha

    Carola,din blogg är toppen,absolut!
    Härligt att läsa o följa dig o din härliga familj!
    Många kramar fr en ”gammal” tant i Bålsta!!

  2. Eva Andersson

    Om det är någon som kan skriva med en enorm inlevelse så är det du Carola.
    Det är alltid lika kul att följa dig och din vardag, plus att du gör så otroligt mycket och det är ju det som är intressant att följa.
    Man får följa med in i berättelsen.
    Om man inte förstår ironi så har man nog ett tråkigt liv.

    Jag och många med mig älskar ditt sätt att skriva ?.

  3. Birgitta

    Men herre gud,förstår folk inte ironi.Nej många gör inte det.Du skriver så vansinnigt bra.Läser din blogg varenda dag.Du borde å det snaraste skriva en bok.Köper den direkt.Ja du är nog störst bäst o vackrast.Ha ha .Ha det så himla bra.

  4. Evabritt

    Hej Carola!
    Det finns ingen blogg som är så njutbar att läsa som Din! Jag älskar Ditt sätt att skriva och uttrycka Dig….. för att inte tala om ironin som dyker upp ibland. Helt ljuvlig!
    Fortsätt att förgylla mig och alla andra läsares vardag. TACK! #visomälskarironi

  5. Gamlan

    Fortsätt att skriva så personligt om dig och din vardag (även fest) som du gör i din blogg !! Det är som att läsa en fantastisk roman utan slut (hoppas jag) ! Tack för att du delar det med oss läsare!!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Klaga på mig görs anonymt rätt ofta, men att tycka att jag framhäver mig själv i en Personlig blogg blir bara… korkat ?

  6. Ingrid

    Kan undra varför lägga ner tid på att läsa din blogg om de inte gillar den. Tycker du är beundransvärd som orkar med allt vad det innebär att vara ensamstående mamma för ditt ex verkar inte visa något större intresse för era gemensamma barn vilket är väldigt sorgligt. Fattar inte hur man kan vara så ointresserad av sina barn.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det går över min fattningsförmåga också.. men jag har slutat fundera så mkt. Det är inte lönt.
      Tack ❤️

  7. Ellinor Blomqvist

    Jag skriver också om MITT liv i MIN blogg,knäppgökar och gnällspikar kan dra iväg.Ibland är jag ledsen ibland är jag glad,vill du inte läsa om mig så låt bli?Du är bra Carola!

  8. eva

    tycker om din blogg som är öppen och inbjudande med allt en vardag har…..och din ironi är bara bra att läsa om

  9. Marianne

    Keep up the good work girl !!Jag tycker det är så kul att läsa om dig och de dina . Fortsätt med det tack . Så är du nog bäst i alla fall ! Kram från en som läser dig med nöje !

  10. Annica

    Du! Om man är som du så har man all rätt i världen att sträcka på sig o vara stolt! Du inspirerar mig varenda dag då jag är lite i samma sits som du. Så var STOLT!

  11. eva

    hejj så klart det finns alla sorter av allt på ett fat inge skoj men tur att smaken är olika
    tur att vi andra har skoj och skriver resten kan ja måste nog säga källsortera dom inte hrmm blir nog soptippen farligt avfall
    ha det så gott alla girls där ute kram från norr

  12. Helahea

    Men jösses vilka människor det finns!
    Skulle de lägga lite mer energi på vänlighet i stället för sina tråkiga kommentarer så skulle de må mycket bättre. Och därmed alla andra runt omkring dem.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja men jösses ja! Tänk om alla gnällrövar skulle bita ihop och inte säga något om de inte har nåt snällt att säga ?. Vilken härlig värld det skulle bli:)

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Tack! Jag tycker verkligen att den var stenkorkad. Kvalar in på Årets mest korkade-listan helt klart 🙂

  13. Viktoria

    Jag tycker du ska fortsätta vara och skriva precis som du är. Enligt mig har du den bästa bloggen, den jag längtar efter att läsa på morgonen när jag vaknat.
    Tack för allt du delar med dig av till oss, vi som följer ditt liv i bloggen.
    Kram

  14. Tanten

    Tycker din blogg är perfekt. Du verkar vara en mycket duktig och energisk person. Tycker om folk som har åsikter och står för dem . Kämpa på hälsningar från Finland

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting