Okategoriserade

Det är jag och The Rock nu igen:)

Innehåller annonslänk för Matsmart

 

Jag. Har. Ont. I. Armarna.

The Rock, ni vet, Dwayne Johnson, skådis från bland annat Fast and furious-filmerna, Baywatch och Jumanji. Han har biffiga armar. Och ben, lår, nacke…osv;)

Jag tycker att mina överarmar känns som hans ser ut:)

Jag har sagt det förr, jag vet men det är så perfekt jämförelse. I verkliga livet så misstänker jag att hans överarmar är större än mina lår, men skitsamma;)

Mitt skinn känns som det är för trångt och det stramar över alla musklerna. Igår med David så körde vi igenom alla muskler i axlar och armar, så ingen del är liksom smärtfri. Jag gillar ju att ha träningsvärk, tycker det är ett härligt kvitto på att jag jobbat:)

Barnen blir lite less, för givetvis måste jag visa hur ont jag har, genom att pusta lite, och flexa mycket.

”Kolla!”

”Mmm, mamma, fint.” Deras intresse är lågt;)

Däremot så kändes ju passet idag rätt bra… man orkar inte riktigt, men det är oerhört skönt att få blodet att strömma igenom de ömmande ställena.

Nu laddar vi för middag, som idag blir rester från igår. Alla vet att det var fredag då, och då vet ni också vad vi åt. Ja just det, tacos. Jag kommer inte ihåg när vi började med det, men jag vet att jag lovade dem tacos varje fredag om de smakade och åt av allt annat jag lagade under veckan utan att klaga. Det är si och så med deras del, medan jag håller min. Nu har det blivit som gamla tiders söndagsmiddagar med stek och potatis, och att samla familjen har blivit viktigare ju äldre de blir.

Ska jag gissa så har vi ätit samma mat nästan varenda fredag sen …. hm… innan vi flyttade hit, och det var 13 år sen.. nån gång efter att tvillingarna föddes 2000, jag skulle kunna tänka mig nån gång runt 2003… sexton år sen alltså:D

Med undantag för julaftnar och nyår och sånt som råkat infalla en fredag, öven om kidsen inte fattar varför man ska bry sig om sånt;)

Jag har kommit på att om man köper färdig potatisgratäng och sen häller köttfärsen i en långpanna, och den över och toppar med ost så har man värsta latmansmiddagen som alla älskar. Det tar tre minuter att göra och kanske tjugo i ugnen. Så det blir det idag. Ska bara samla kraft till den där enorma gastronomiska insatsen;)

En som just nu upplever smaksensation efter smaksensation, det är Jack.

Han är ju drygt sex månader nu, och har börjat smaka på både det ena och det andra. Han är som alla andra och föredrar söta saker som frukt:)

Jag vet inte riktigt vad det är i klämmisen men det var gott.

 Janelle och Simon har tagit mammas tips och handlar mycket på Matsmart, det är smart:)

Men alltså det här med barn som börjar äta mat. Med mina egna tyckte jag mest det var kladdigt och tråkigt, de var inte så förtjusta i det heller, föredrog bröstmjölk tills de var över ett år?. Givetvis fick de smaka, på det mesta, men det var just bara smaka. Inget de blev mätta på.

Jack däremot … det är skitkul att ge honom mat:)

Kan ju bero på att jag inte behöver sanera honom eller kläderna eller bordet.?

Dessutom har jag hund nu, något jag sagt att jag borde ha under alla småbarnsår, och Doris rensar rätt bra under bebisstolen.

Igår käkade han ju majskrok, gurka och majs och satt och plockade själv med fingrarna. Det har mina barn fått göra från det att de kunde sitta med vis bordet och greppa saker. Men bli matade var inte deras grej. Jag vet att Jack helst vill hålla skeden själv när han äter och det är ju det gulligaste av det gulligaste 🙂

Nej, nu måste jag duscha! Maten sköter sig själv i ugnen så jag har en tjugo minuters paus från allt. Blir skönt med lite varma vattenstrålar på axlarna.

Hörrni har ni nåt filmtips till ikväll då? Ingen serie utan film. Gärna läskig?

Vi hörs snart igen!! Tills dess ??

Kommentarer

 1. Ylva

  Din blogg är så otroligt trevlig! Nu är jag lite sent ute med filmtips men du kanske kan använda dig av dem till en annan kväll ? Här kommer lite tips: Get out, the Babadook, It follows, The Descent och Evil Dead (gammal klassiker)

 2. Barbro Carlsson

  Du som har crock pot. HEMMAgjord potatisgratäng i den är amaizing. Ett par minuters förberedelser och 6 timmar i den. Jävlar så gott.

   1. Barbro Carlsson

    7det finns MASSOR med recept om man söker på crock pott. Jag skulle inte överleva utan den. Använder den till allt.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing