Okategoriserade

Slut, gnäll och helg:)

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

Alltså oj?. Jag är officiellt kär i de här Träna med instruktörspassen. En hatkärlek deluxe, för jag är helt slut. Om jag kan lyfta armarna i morgon är jag glad, men mest troligt kommer det vara svårt. Benen känns helt ok men armarna och MAGEN! Jösses där har jag sällan träningsvärk men nu är jag helt matt i hela core-partiet. Vid middagen så sa nån något vansinnigt roligt, och först höll jag på att dränka mig själv när jag började gapskratta precis när jag svalde en klunk vatten och sen skrattade jag så hela magen värkte. Då har man jobbat:)

Jag har sagt i två veckor nu att jag ska ta in ungarnas gamla barnstol till Jack. Den har stått i poolrummet och var smutsig som sjutton. Jag hade såklart glömt det även idag men hämtade den och skurade av den. Lillprinsen satt sen där och käkade majskrokar, gurkbitar och majskorn.

Jack hade en pestig dag, Janelle var väldigt trött i öronen 😉 Han gnällde rätt mycket även här men vi är många och överröstade honom 😉

Majskrokar ändå va:)

De packade ihop sig rätt tidigt och jag kan bara ana att de hoppades på en god natts sömn och att ungen vaknar som sitt vanliga soliga jag:)

Jag hinner inte duscha innan alla börjar ramla in på fredagar.. först träning sen handlar jag och sen kommer de.

Antingen får jag smita och duscha eller vänta tills de åkt. De hävdar med bestämdhet att de aldrig någonsin känt att jag luktar illa, eller svett, och har inget emot en morsa i träningskläder vid bordet, så oftast blir det så. Jag vill ju inte missa att mysa med dem:)

Syrran och jag går ju alltid en långpromenad efter middagen på fredagar så duschen är precis avklarad. Två minuter före midnatt klev jag i pyjamasen:)

Nu kommer jag inte kliva ur den förrän i morgon eftermiddag, lagom tills det är dags att dra på träningskläderna igen. The circle of life 🙂

Och apropå kläder…

Min son, den stora, är inte speciellt intresserad av kläder. Han köper ett par byxor och sen använder han dem tills de faller av. På allvar alltså.

Till sist ledsnar man ju och köper nytt åt honom, oombedd, och ibland har man tur och slipper gå tillbaka med det. Av nån anledning så duger alltid det mormor köper. Det är en aning dåligt för självförtroendet när man själv tycker man är rätt cool och fräsig;)

Nu har jag fått till fullträffar ett antal gånger och börjar bli kaxig:)

Tjejerna älskar ju Cellbes och nu har de också fått in en hel del snygga killkläder. Helt ärligt har utbudet för män varit lite trist. Men då kan det ju bara bli bättre:)

Robban skulle aldrig ta på sig den här men jag tyckte den var fin:)

Däremot den här skulle han mest troligt gilla.

Han tycker om vargar:)

Den här är jag osäker på, jag tycker den är snygg men han skulle kunna älska den eller hata den.

Den här funkar definitivt

Och jag är 100% säker på den här skinnjackan

För övrigt, visst är modellen lik Colin Farrell?

Det gör inget 🙂

Cellbes har fortfarande 100kr rabatt för varje 500kr du handlar, ange kod 1903.

Jag vågar nog inte chansa så jag ska se vad unge herrn tycker innan jag beställer. Samtidigt ska jag beställa lite klänningar, har en liten önskelista från tjejerna 🙂

.

Lördag. En helg utan basket, det känns konstigt, men väldigt skönt.

Earth hour är det också, släcker ni ner? Barnen tycker det är så häftigt, och de tror ju på att hela jorden släcks. Jag brukar glömma det, men så har jag av nån anledning fått för mig att det är på hösten…

Sen är det väl dags att vrida fram klockan i helgen också? Nyheterna säger att 2021(?) ska vi ha bestämt oss, ska vi ha ständig sommar eller vintertid? Kvittar för mig, men det ska bli skönt att bli av med det, det känns lika angeläget idag som telefonförsäljare 😉

Nej men nu ska jag se om jag kommer ur fåtöljen för förflyttning till sängen?… inte helt säkert faktiskt, men här kan jag inte sova.

Vi hörs i morgon !!

Sov så gott 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing