Okategoriserade

Snabbt:)

Jag är fullt medveten om att det varit fler reklaminlägg än vanligt den här helgen 🙂

Det beror bara på att det körde ihop sig lite med min studieplanering och jag har varit fast vid min dator, i min text, dagarna i ända förutom då jag åkt och tränat:)

Min intention är såklart inte att dra ut flera sådana efter varandra, för det är trist för alla. Ni vet också att det inte händer speciellt ofta utan mer i undantag. Jag tycker ändå att det är roliga inlägg, om saker jag gillar mycket:)

Det hade kunnat vara om skatteplanering eller ökenråttor eller så;) Säkert nån som gillar det också förresten. Men alla är om saker som jag själv uppskattar att läsa om.

Men!! Jag kan i alla fall glatt meddela att jag hamnade i fas med skrivandet så timmarna lönade sig. Nu ska jag fortsätta på samma stil, och hoppas att det inte kör ihop sig mer. Risken finns, för jag har två små katter som ska lämnas in för kastrering i morgon och lite ärenden att göra, samt träna då, och kolla upp en eventuell fjällresa med min syrra. Typ till helgen:D

Framförhållning är inte så noga…;)

Jag vet att i alla fall Stumpan kommer vara lite risig efter kastreringen, och eftersom hon är trebent och har lite problem att ta sig fram i normala fall, så lär det ju inte bli enklare med en krage. Jag tror att hon kommer få vara inne hos Corrinda mycket, det är där hon trivs bäst och känner sig tryggast. Där eller i korgen med filtar bakom min fåtölj, men om brorsan ska ligga där han med så blir det knöligt. Usch, lite nervös är jag allt. Kanske får bli en VAD = Vård av djur:)

Men, när de väl är kastrerade och läkta så ska de få börja gå ut. Något som ska bli skönt för då kan man ha dörren öppen dagarna i ända, som vanligt. Nu blir det ju ett passande på att inte katterna smiter ut.

Jag kommer lämna dem på Ultuna universitetsdjursjukhus, vilket långt ord? Heter det verkligen så? Nåt åt det hållet i alla fall:) De ska vara där klockan 08.00. Gosh, då har inte kidsen gått till skolan än, eller de går åtta, och jag måste åka senast kvart i. Sen får jag hämta dem framåt eftermiddagen.

Det blir nog bra. Lugn. Lugn bara lugn.

 

Jaha, men nu måste jag återgå till planen, jag ska skriva en timme till. Bara att göra det!

Jag inser att det måste bli en bok som blir antagen, annars får jag ge ut den själv, för ni har fått höra så mycket om den, att ni måste få läsa när den blir klar:D Den förresten, det är Dem, för det är ju ett antal texter jag skrivit, men det här är den som ska bli ett manus i slutänden, enligt kursplanen:)

Jag har ett helt gäng andra texter att skriva klart till den åttonde april också, så hela veckan kommer bli tajt. Men det är kul:)

 

Och nu….timmen går!

Vi hörs i morgon:)

 

Kommentarer

 1. Jennifer

  När jag kastrerade min hankatt i höstas sa veterinären att tratt bara är onödigt. Det gör inget om de tvättar sig lite grann. Det är om de är där och tvättar maniskt som tratt behövs. Nya rön tydligen. Hoppas det går bra för pälsklingarna!

  1. familjenannorlunda

   Min hane har inte tratt, det hade inte Zlatan heller för 12 år sen, men tjejerna har/hade. Men de har ju ett stort sår på magen som behöver få läka i fred.

  1. familjenannorlunda

   Nej de tar alltid in dem på morgonen här och just idag kommer ju mina få vänta rätt länge innan de opereras för jag missade ju fastan ?? Så de stannar länge. Säkert olika på olika ställen men detta är ju ett stort sjukhus med gott om plats:)

 2. Sofia

  Det finns mjukare kragar som påminner om simpuffar i utseende som är mycket bättre än trattarna och lättare att ta sig runt i ?

 3. Karin

  Jag vill inte bara läsa din bok, jag vill se den som film också ?
  Så du får helt enkelt fila på ett filmmanus också ???
  Kram från mig

 4. L

  Våra katter blev helt galna med tratt.
  Vi tog av dem och passade noga.
  Det var ju sytt med bara ett eller två stygn. De skötte sig bra och det läkte fint.
  De fick inte gå ut under tiden bara för att undvika t ex slagsmål med ev andra katter.
  På många ställen behöver man inte ens åka tillbaka för att ta stygnen.

 5. Sara

  Det finns mjuka trattar som kanske gör det lättare….brukar finnas att köpa på djursjukhusen. Sist jag kastrerade en katt så behövdes ingen tratt, så märkligt..trots att allt togs bort, livmoder mm för att undvika livmoder inflammation framöver.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing