Okategoriserade

Hen & Hen är hemma:)

Selma som blev en Sellman är nu en Henma(n), medan Stumpan som alltid varit en stumpa blev en … hm ja vad? Mina kassa rim tog slut;)

Men katterna är hemma igen, allt hade gått bra, de är kastrerade. Lilla Stumpan har en krage medan Sellman inte behöver någon. Vi köpte en mjuk variant i stället för den i plast.

Hon ser ut som en kobra:)

Men jag tror den funkar.

Den liksom viker sig och är följsam men hon kan inte slicka sig på magen.

Nu har jag hjälpt henne upp för trappan det var läskigt tydligen, och så har de ätit. Igen:)

Nu leker de, och jag ska sova.

Hörs snart!!

Kommentarer

  1. S

    Kan bero på om man väljer kastrering eller sterilisering. När min första honkatt skulle kastreras så kom hon hem med enbart ett plåster på magen, ingen tratt skulle behövas. Två år senare när det var dags för min andra tjej så fick vi hem henne med en tratt (som vi senare fick byta mot en body). Visade sig att dom enbart hade steriliserat min första (kapat äggledaren) och därför räckte det med ett plåster. Ifrågasatte nämligen varför min andra katt skulle behöva tratt när min första slapp eländet och det var det svaret min veterinär gav mig iallafall. Båda behandlades på samma klinik.

  2. Bella med familj i Västerås

    Vad konstigt att på vissa veterinärmottagningar så ska honkatter ha en krage efter en kastrering medans på den jag var på och kastrerade min honkatt Okt-2018 så skulle hon behöva ha en krage. Vad är skillnaden egentligen, kan någon snäll själ förklara detta för mig? Jag hade ställt in mig på att hon skulle ha krage och när jag kom och hämtade henne så sa dom bara att det behöver hon inte ha OM inte jag vill att hon ska ha den. Och att stygnen sitter innanför henne som kommer att försvinna av sig själv men vi behöver ha koll på henne ändå. Hon var superduktig att inte slicka på såret och det såg hur fint ut som helst.
    Lycka till nu Sellman och stumpan med er rehablitering <3

  3. Lola/Carola

    Vilken bra krage!! Visste inte att den fanns! Toppen.
    Hoppas det nu ska läka snabbt o bra för tassbarnen <3 <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting