Okategoriserade

Barnvaktar lite:)

Jag har finbesök idag❤️

Lilla Jack:) Det är han och jag hela dagen:)

Janelle är på en heldagskurs, hon ska bli babysimsinstruktör:)

”Jag kan det där jag, jag kan lära dig dyka med Jack som en kung!”

Tyckte jag lite kaxigt sådär, jag har ändå babysimmat med åtta av nio barn. Min förening lade ner lagom till Jamie föddes :/ och nån annan dög inte.

Men nu för tiden dyker man visst inte förrän bebisarna är typ tre. År. Mina har dykt som sälar vid tre månader?

Nya rön, och det grundar sig med all säkerhet i nåt vettigt. Mina har älskat dyken men så började vi när de var bara pyttesmå också. Jag säger inget så har jag inget sagt ?men jag ska heller inte bli instruktör. Simon jobbar såklart, han har ju ett suveränt schema men ibland kör det ihop sig. Det var lite nervöst i morse, Jack var hos sin farmor förra helgen och hon hade en gråtande bebis i två timmar innan Janelle och Simon kom.

Han är ju här väldigt ofta, men sju månader gammal så börjar man ju bli medveten om att mamma o pappa försvinner. Hans farmor är superbra så jag var lite fundersam på hur det skulle gå. Jag vet ju att jag kan ta hand om barn men det är stor skillnad på när man inte är den ena delen av en symbios.

Det började i katastrof. Så fort Janelle gick ut för att hämta vagnen blev Jack jätteledsen:/ Stora tårar rann nerför kinderna❤️. Hon hade såklart värsta ångesten när hon lämnade honom, men jag har Simons jobbnummer på kylen och lovade ringa om det inte gav sig. Janelle kommer inte kunna komma loss, hon måste gå kursen och kommer dessutom vara i poolen stora delar av dagen.

Men jag kunde skicka en lugnande bild efter några minuter.

Och sen dess har gossebarnet varit nöjd. Inte helt, han vill gärna bli underhållen, men så har det varit hemma med. Jag skickar bilder till Janelle hela tiden, minns så väl hur det var att lämna ungarna. Man har dem hela tiden i bakhuvudet och är man lite orolig för att de varit ledsna så lugnar det så gott med en bild eller bara ett kort sms.

Noterade att jag är grymt tjusigt klädd idag:)

Men är man hemma-med-barn så får man vara glad att nåt är rent?

Nä jag skojar bara;) herregud, det är en alldeles normal kombo för tillfället… jag tar det som är närmast, och om jag lämnar huset så byter jag om. Just nu har jag ju suttit på röven och skrivit skrivit skrivit och sen tränat. Så det är detta eller träningskläder.

Jack var trött redan när han kom, somnade i bilen men sov bara kort innan de var här, men jag har inte kunnat lägga honom. Han låg en stund i soffan intill mig men där vågar jag inte lämna honom. Så kom mina föräldrar med valpen, dubbel barnvakt idag alltså ?och då passade jag på att ta in vagnen. Doris gör inget men valpen är lite för klumpigt nyfiken så jag vill inte ha Jack nåbar.

Och nu sover han❤️

Med lite hjälp av de här figurerna…

Babblarna är tydligen grejen:)

Nu ska jag ladda ner youtubeappen till tv:n igen, den har visst försvunnit?

Blir så ibland:)

Sen ska vi se om jag kan öppna datorn.. mest troligt inte, jag räknar inte med det:) men gå på toa behöver jag faktiskt så det är prio ett?

Jag återkommer!

Kommentarer

  1. Åsa Dahlman

    Jag jobbade som babysiminstruktör 1985-86. Älskade det verkligen ?? Riktigt mysigt att få delta med mina egna barn x antal år senare. Hoppas att du får följa med någon gång ??

  2. Louice

    Hm, har gått på babysim 2017 med förstfödda och 2018 med med nästa bebis, på två olika ställen dessutom och vi fick dyka med dom… då var bebisarna ca 4 månader gamla ? kanske olika i olika städer? Detta är Jönköping ☺️

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting