Okategoriserade

Lyft med liten bebis:)

Vilken mysig dag jag haft idag, med gosigaste Jack:)

Det roligaste är att Janelle ska på kurs i morgon med så det är samma upplägg då, Jack kommer hit och hänger.

Det tråkigaste är den bajsmacka som serverades sent på kvällen som vände upp och ner på en grundtrygghet och dessutom förväntades det att den skulle mottas med glädje. Sorry, jag gläds gärna med andra, men när jag genuint tror att det är fel så är det fan omöjligt. Jag har fått tugga i mig saker de senaste sex åren som jag inte haft ett skit att säga till om och nu är det dags igen. (Denna gång handlar det inte om barnens pappa.) Det är svinjobbigt och det går inte över. Beslut som tas bakom ens rygg är för jävligt. Ledsen, arg, besviken och orolig.

Men vi skiter i det, jag orkar fan på riktigt inte.

Vi strutsar och hoppas på att vakna i morgon och så är allt som vanligt. Och om den där Lottovinsten skulle ramla in skulle underlätta.

Okey nu har jag fått klaga lite, förlåt att jag inte berättar hela historien nu  men det kommer väl.

Jag kände bara att jag måste få lätta på pysventilen innan jag spricker. Alla mår bra i alla fall:)

 

Tillbaka till Jack:)

Jag hade sett fram så emot att vara barnvakt, och jag hade även sett fram så emot att träna med David idag. När jag sen insåg att jag visst inte tänkt hela vägen så blev jag deppig. Snabbt messade jag Janelle i veckan och frågade om hon trodde jag kunde ta med Jack till Friskis, och så blev det. Även om jag var tvungen att fundera på om jag verkligen ville outa att jag var mormor;)

 

Corrinda var bokad på Träna med instruktör hon med men kunde tänka sig att avstå, jag kanske mutade lite;)

Men eftersom jag inte ville lämna Jack hemma, han hade ju blivit så ledsen på morgonen och det kändes mest taskigt, så bestämde vi att vi åkte alla tre. Så kunde vi kanske turas om.

Åkte dit gick in, visade bebisen för David och han tittade från Corrinda till mig och tillbaka.

”Har jag missat nåt här?”

Haha, ja:) Men han är ju världens bästa och sa att då höll vi oss i stora salen då, eftersom det visst är 12-årsgräns i gymmet. Det hade jag glömt.. Sen när vi klev in så talade han om för alla att idag var det låg musik och bara han fick skrika för vi hade en bebbe här:) En av tjejerna kom fram och blev alldeles bedårad av Jack, och jag var ju tvungen att säga att han inte var min. Men det kändes ju knepigt, vaddå inte min? Har jag stulit honom kanske? Så då tillade jag att han var mitt barnbarn:)

Den minen var obetalbar:D Det kunde hon aldrig tro, och även David tappade hakan lite, men ännu mer en stund senare när tjejen frågade om det var jag som hade många barn. Jajajmen, det är det.

”Hur många är det?”

”Nio” Hon var ju rätt inställd på det med Davids min var nu den som var priceless:) ”Vadsadu??” 😀

Så jag är alltså både mormor och niobarnsmorsa, och avslöjade allt på ett bräde sådär i entrén på Friskis. Jag har ju inte nio barn med mig direkt, så det är ju inte så att alla vet att jag har många ungar.

Och sen sög jag i mig av komplimangerna om vilken fysik jag hade, vilken kropp jag hade och vilken form jag var i:) Och lade till att det var fint med högmidjade shapebrallor;)

Och det var dagens egoboost:D

Jack satt i sin bilstol i ett hörn av stora salen medan vi värmde upp genom att springa åttatusen varv runt, och sen var han nöjd även under det första 12-minuterspasset. Men sen ledsnade han på att sitta så då turades Corrinda och jag om under de två följande två passen på 12 minuter. Det är liksom jobbigt ändå, så träna fick vi om än inte helt fullt ut. Man kan göra axelpress med bebis, och även knäböj:) David kom och gullade lite med honom då och då och då jäklar skrattade den lille fjanten, Jack alltså;) så det kvillrade. Överlag så var han så nöjd och go hela passet igenom, en timme.

Vi avslutade med utfall och Corrinda hade honom i famnen medan vi andra hade vikter:) Superkul tyckte Jack.

Sen var man sådär lagomt mör i hela kroppen igen. Lite tacksam att ha haft en ursäkt att skylla på;)

Vi snicksnackade en stund innan vi packade ner lille skrutt i bilstolen igen. Det tar extra lång tid när man har en liten med sig, det är en till sak jag har glömt. Eller inte glömt men jag behöver inte lägga till en kvart för att hinna sätta fast barn och bilstolar och sånt längre.

Sen körde vi till affären för att lämna och hämta paket, Corrinda fick gå in själv för nu hade han somnat i bilen. När vi kom hem fick han stå kvar ute i bilen och sova, och eftersom jag inte ville stå där själv och glo så skickade jag ut barnen för att leka och samtidigt hålla koll på honom. Jag. Är. Så. Smart:)

Corrinda duschade med jag hann så klart inte det så nu sitter jag här och ska snart göra det…mitt i natten. Jack har ätit superlite i dag, bara en burk päronpure i stort sett, han vägrade ersättningen. Men har varit solig och glad, inte det minsta gnällig. Så jag kokade havregrynsgröt och lassade på med den puré som var kvar, och det smaskade han i sig. Sen kom Janelle och hade inte ammat på hela dagen så då fick han äta ännu mer, och kräktes förvisso lite sen, på min syster, men det fanns absolut plats för mat i den lilla magen. I morgon ska hon ta med mera puré och även babygröt. Tydligen så var det så han ville äta sin mat, på sked. Havregrynsgröt är inte gott tycker jag men hade ingen mannagryn. Man tager vad man haver:) och han gillade det.

Nu är klockan över ett, jag har lämnat in min text som det var deadline på idag, eller igår fredag, vi har varit på en långpromenad med Doris och nu väntar duschen, sen sängen.

I morgon kommer Jack strax efter åtta…morsning korsning vad tidigt, men jag behöver ju bara masa mig ur sängen. Presentabel hinner jag bli under dagen sen:) Om jag orkar kliva ur pyjamasen förstås.

Nu så, dags att rappa på, jag är hungrig också så måste nog äta lite med….

Natti natti, vi hörs i morgon!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing