Okategoriserade

Bara lite ord:)

På fredag ska jag på galej:) Jag längtar 😍. Det kan hända att jag kommer dränka alla jobbigheter, alla besvikelser och ledsamheter i kopiösa mängder alkohol faktiskt. En quickfix deluxe med garanterad noll effekt dagen efter, mer än bakfylla.🙈

Det ska bli kul. För såklart är alkoholen inte prio, jag ser fram emot sällskapet 🙂 Och för att förtydliga då, jag har inga alkoholproblem. Alltid är det nån som ska påpeka;)

Idag är det onsdag och jag ska skriva. Som vanligt:) Idag en rapport och sen påbörja de där uppgifterna jag är sen med. Böckerna ligger på mitt köksbord nu:)

En fråga, jag måste säkert googla ändå men nån av er kanske vet. Jag har en Mac och använder Word när jag skriver. I alla år har det bara varit att spara och då har det blivit rätt. Nu plötsligt sparas det i ett skitmärkligt format som inte går att öppna för andra, eller så innehåller det bara hieroglyfer. Det står Word och något mer, några bokstäver med d😂typ docx.

Vart har jag pillat för att det ska bli såhär? Man blir ju trött liksom.

Ikväll är det basketträning vilket innebär att min egen träning får stå tillbaka. Möjligen svänger jag förbi gymmet under tiden men mer troligt åker jag till Dollarstore istället 😉

Ute blåser det och är kallt så det lockar inte, jag tänker att det är bra med inneaktiviteter. För mig är uttrycket ”det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder” ungefär det mest korkade som sagts. För man fryser ju om ansiktet. Eller blir blöt. Nä fy farao, jag är en skogsmulle när det är finväder 🙂

Och det verkar komma nästa vecka?

Håller alla tummar!

Nej nu ska jag äta frukost! Jag känner för första gången på många år av magkatarr, vilket suger. Haha på många sätt:)

Jag är aldrig speciellt hungrig, och när jag är det så äter jag två tuggor sen är det bra. Bara för att sen få sugandet i magen tillbaka så fort jag ställt undan tallriken. Inte ens kaffet är gott och då jäklar är det illa😂Men nu har jag köpt rätt sort iaf, istf fel, så det bör ordna till sig tycker jag.

Jag ligger back i Robinson också, inte sett söndagens avsnitt eller de efterkommande, måste göra det typ ikväll.

Men nu frukost. Och datorn:)

Vi hörs snart!

Kommentarer

 1. Marie

  Välj spara som då ska de dyka upp massa alternativ som du kan spara ned dokumentet i du ska välja doc, du kommer få frågan vill du spara dokumentet i windows 97 format (el liknande textsnutt) klicka på ja då.

 2. Annika

  Allt löser sig sa han som sket i vasken.
  Ja, det var väl det jag hade att säga och det ligger en hel del bakom det uttrycket. 😀
  Som ”Efter regn kommer solsken”.
  Eller vad säger du?
  Jag ser dig som stark iallafall – av det jag läser.
  Kram!

 3. Helahea

  Go’midda 😉 min tid eftersom jag precis jobbat färdigt o ätit lunch kl 11
  Har du något tips på vad man kan hitta på i Uppsala på påskafton?
  Vi skall upp o hälsa på dottern o hennes sambo. Med mig tar jag gubben o Svante the dog ❤️

 4. Irene Karlsson

  Hej Carola.
  Jag heter Irene, är i din ålder men lever inte som du. Det vill säga, jag har inga barn vilket är ett val jag gjort och är trygg med. Dock tycker jag mycket om barn och människor, jag arbetar med och kring ”oss” på heltid. Jag är narkossjukskötetska.
  När jag inte är det, d. v. s när jag är ledig så tycker jag lika mycket om människor, stora som små..
  Allt nog, jag läser inte mycket på ”nätet” men hamnade på din blogg för länge sedan och tycker så mycket om ditt raka, ärliga sätt att dela med dig av din vardag/ditt liv. Du har en så ovanlig förmåga att dela utan att tappa bort det som är din/ditt heliga såsom familj och andra du värnar om.
  Tack!
  Jag fortsätter att med glädje ”följa dig”!
  Mvh
  Irene.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing