Okategoriserade

Den lilla svarta Incredible Face mask:)

I annonssamarbete med Maybeauty

 

Idag ska vi prata om den lilla svarta masken från Maybeauty – Incredible Face mask

Jag brukar även kalla den något så överdådigt som ”räddaren i nöden”, för det är så det känns:)

När man känner sig allmänt skabbig så funkar den varje gång tycker jag. Jag vet att ni är många som håller med mig, men till er som inte vet vad det är så vill jag bara få tipsa er om en suverän peel-off mud mask. Den tar bort död hud, olja i fet hy, pormaskar och motverkar orenheter.

Man lägger på masken med pensel, eller fingrarna och jag tycker det är en sån härligt kladdig känsla, som att måla med fingerfärg, kommer ni ihåg?

Om man är klok, och har lite bättre minne än mig, så undviker man håriga partier, för det gör ont att dra bort den då:) Jag glömmer bort det varenda gång och penslar glatt på den långt ut mot öronen där jag är lite fjunig.

Sen låter man den torka i 30-45 minuter. Den stelnar och man kan känna hur orenheterna i huden dras ut. En såndär skräckblandad förtjusning-känsla:) Det gör lite ont, på det där sköna viset ni vet. Jag försöker in i det längsta att låta bli att grimasera med hela ansiktet, men när tiden börjar närma sig sitt slut så sitter jag och rör på ansiktet så mycket jag kan bara för att det är så härlig känsla när masken släpper;) Jag vet. Jag är knäpp.

När den suttit klart, så drar man bort den. Jag är lite pipig, plus att jag ju alltid fått fjunen att fastna, så det känns. Men även det på ett ontskönt vis.

Det är en sport att försöka få av den i ett så stort stycke som möjligt:)

Man ser alla orenheter som följer med ut…Det är svårt att fånga på bild dock, jag vet inte om ni ska vara glada åt att slippa se kanske;)

Sen tvättar man av sig resten, torkar och sen är man len och fin i nyllet. I mitt fall även fjunlös vid öronen eftersom jag precis dragit bort mina fjun:)

Men allvarligt, känslan är att man är REN in på bara skinnet.

Ja, jag vet att bilden är röd, men ibland blir det så..förlåt.

Här är en gammal bild, jag letade lite i arkivet:) Bättre färg, fattar inte riktigt vad som hände med ljuset på den andra, men strunt samma!

Känslan är REN och FRÄSCH:)

Både jag och mina tjejer använder den här regelbundet. Jag har ju tre tonåringar och två tjugonånting och alla gillar den väldigt mycket. Huvudingrediensen är naturlig djuphavslera och masken är dermatologiskt testad. Den är INTE testad på djur såklart!

Även min stora son skulle kunna använda den om han ville, men det är inte riktigt hans stil;) men den passar fint även för män, som inte är håriga;)

 

Med koden facecarola får du 30% rabatt på Incredible face mask, så jag tycker absolut att ni ska testa. Den är den enda mask jag alltid återkommer till:)

Ni hittar direkt till erbjudandet HÄR

Kommentarer

  1. Therese

    Jag tycker scruben är bättre. Jag gjorde nyss en faktiskt! Men det är himla svårt att få bort allt det smutsiga runt käkarna, tycker jag. Jag får skrapa och skrapa med naglarna en bra stund.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing