Okategoriserade

Det närmar sig påsk:)

Innehåller annonslänk för Bluebox

 

Jag verkar aldrig bli klar:)

Så fort det ena är färdigt så kommer nästa, och det byggs på i en rasande fart. Jag funkar bra under stress när jag väl fattat att det är stressigt;) Men det tar ett tag.

Idag har jag betat av en hel del. Jag har skickat in den självkritiska arbetsrapport som skulle in i morgon. Jag har funderat ihjäl mig över i vilken ordning jag ska sätta mina kurser jag söker till hösten, jag har hämtat en valp, för matte behövde akut åka iväg med sin andra hund, jag har pratat med en nära anhörig vars stora kärlek just nu mår skit. Jag som är värsta hobbypsykologen har redan diagnosen klar, det handlar om utmattningssyndrom, depression och det toppas sen med en psykos. Den första är redan diagnosticerad av läkare och psykolog. Eftersom jag har en helt annan info än vad läkarna får så vet jag att jag är väldigt nära sanningen. De kommer landa där snart de med, så fort de får all bakgrund. Men eftersom det är den sjuke och enbart denne som har kontakt med vården så är det inte säkert att det kommer att komma fram på ett tag. Personen är ju helt borta just nu. Det är svinjobbigt att råka ut för, såklart, men det är även ett riktigt jävla slitgöra att vara anhörig. Och att vara anhörig till en anhörig är inte så enkelt det heller, man står väldigt utanför, samtidigt som man inte kan göra något. Men man ser förbannat klart eftersom man är just utanför.

Det är just nu bara att kämpa på och hoppas att alla kommer igenom det.

Det tar mycket tid att finnas, lyssna och stötta. Men så är det ibland. ♥ Och man gör det bara, för Ohana är familj.

Sen har jag skrivit klart massa andra texter, finslipat och korrigerat så de är klara för inlämning.

Det känns som jag glömt något men jag hoppas inte det.

I morgon ska jag som sagt iväg på galej och det innefattar tidig morgon, iväg med tåg och sen övernattning. Jag känner att det på riktigt behövs ett rejält break just nu, så det kunde inte komma lägligare:)

 

Förutom det så är det ju påsk snart!

Herregud, vart tog tiden vägen?? Va? Det är en bra högtid, för mig utan det minsta lilla krav. Mer än godis då.

Jag har redan fått MITT påskägg, från Bluebox

Stumpan vill gärna smaka:)

Det här tre kilo godis, som då alltså är mitt, barnen får nåt annat, nån påse från affären eller så;)

Eller…? Nä, jag skojar bara, såklart. Det här har jag gömt, och det kommer fram på påskafton, som är den dag som vi letar ägg. Vilken dag gör ni det? Och vartifrån kommer ni i så fall, jag tror att det är stora geografiska skillnader? Jag bor då om nån missat det, i Uppsala sen födseln och av ohejdad vana;)

Det är bara påklätt godis, det är nästan ett krav för att ha ett så här stort ägg, i alla fall här hemma, där det grävs lite varstans med händerna.

Ja, jag har haft svårt att låta bli det:)

Det här ägget beställer man alltså från Bluebox, så skickar de det dit man vill. Kanske lite stort för en normalstor familj, men i receptionen på jobbet eller så är det ju perfekt.

Givetvis finns det andra varianter också, med enhörningar, gosedjur, prosecco:) med slime i, eller kanske lakrits? Ni hittar alla olika här

Bluebox är en favoritsida, de har sånt där man kanske inte vet att man absolut behöver, förrän man ser det:) Perfekt när jag letar efter presenter till de där personerna man så gärna vill ge något speciellt men inte kan komma på något. I julas exempelvis beställde jag morgonrockar till Janelle och Simon härifrån, Starwars och Harry Pottermorgonrockar. Det var mycket uppskattat och de använder de hela tiden.

Så är ni ute efter annorlunda påskägg eller presenter så kolla in där. (De skickar svinsnabbt oxå, beställer man före 14, samma dag)

 

Jaha nu då? Jag ska äta. Det har jag glömt. Käkade frukost såklart men sen har jag inte hunnit. Sen ska jag packa inför i morgon. Träna ikväll, men sent. Kanske ta fram nåt ur frysen som man kan ha till middag också… och försöka komma på om jag glömt nåt….

Håll tummarna att det i så fall inte är något som ställer till det nånstans!

Vi hörs senare:)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing