Okategoriserade

Lite rosa:)

Innehåller annonslänkar för Jotex

.

Jotex har massor, och jag menar MASSOR, av bra erbjudanden nu. 20% på det, 30% på det och så vidare. Helt klart värt att kolla in. Jag är alltid extra sugen på att shoppa så här års, tror det är solen och hopp om livet:)

Man vill förändra lite, eller mycket, och vad är då bättre än att börja med hemmet? Jag vill ha pastelliga färger och ljuva skira textilier. Alla mina fårfällar ska flytta in i förrådet till i vinter och i stället ska våren in:)

Jotex har bra erbjudanden på allt sånt!

Och så har de lite extra fokus på en favoritfärg, nämligen rosa💗.

Som alltid så siktar jag in mig på nya påslakan, det är ju bara för ljuvligt härligt med alldeles nya:)

Dubbelpåslakan

Jag tänker på isglass eller mjukglass när jag ser de här😁🍡🍦

Sen drabbas jag alltid av ”jag kan sy, jag är vass på det” syndromet. Kanske kommer jag att sy gardiner i år?

Metervara

Jag kan faktiskt sy, men innan jag fått tid till det så kommer det vara dags för julgardinerna;) men håll med om att metervaran är fin.

Jag har heller inte kunnat glömma drömmen om en sån här

Sittpuff

Jag har dessvärre fortfarande inte plats…

Men denna är lite mindre ju 🙈

Sittpuff med midja

När jag byter säng, vilket millennium som helst nu, så ska jag ha en sängkappa. Antingen en grå, eller en rosa. Kanske grå på vintern och rosa på våren?

Sängkappa

Så fint med brodyren också:)

Sen.. jag har ju inte ens små barn som skulle rymmas i den, men väl en hund..🙈

Barnsoffa

Visst skulle Doris passa i den:)?

Men jag har inte plats heller.. dock är den ju fab!

Ja som sagt, det finns så mycket fint och jag har inte ens börjat kolla på utemöbler och sånt än😂

Återkommer nog om det misstänker jag:)

Nu ska jag laga lite mat faktiskt!

Vi hörs😘

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing