Okategoriserade

Hämtat paket :)

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

Jag hämtade ett paket igår, från Cellbes. Mest var det Corrinda och Patricias beställning men jag hann få med mina samtidigt 🙂

Jag ska visa er Corrindas outfit sen! Den är svinsnygg och något jag aldrig ens tittat åt, men hon har ett öga för att plocka ihop guldkorn. Det är en röd jeansjacka, riktigt rejält röd, ett par korta vida byxor som heter typ coulotte? Och ett par sandaler. Hon jobbar så jag kan inte få nån bild än, men måste helt klart visa er. Corrinda är ju lång och passar så mycket bättre i så mycket bara därför:)

Men det jag ville tipsa er om först och främst är detta linne som jag beställt. Jag valde en större storlek för jag tänkte ha det som klänning, typ över bikini. Jag vet att flera av er är lika förtjusta i kamomönster som vad jag är nämligen:)

Linne (tunika, klänning)

Jag tycker ryggen är jättefin. Jag gillar tunikastuket, man kan använda dem lite hur som helst.

Sen är det flera av er som frågat om mina byxor jag ofta har över på väg till och från träningen.

De kommer från Cellbes men finns nog inte kvar i kamo:/ (Jackan finns liknande)Men, jag beställde de här, lika fast svarta.

Byxor.

De är tunna, lösa, och helt ljuvliga. De enda långbyxor som gick att använda i somras:) Jag har ett par helt svarta också ?.Jag har använt och tvättat mina kamouflage säkert hundra gånger, och de är lika fina än. Torkar snabbt och tar absolut ingen plats i packningen så de är alltid givna när jag reser om någon form av slappa brallor ska med. Funkar även på rockkonsert 🙂 Här Guns n’ roses i somras.

Och eftersom min fotograf smet ut för att leka?så hann jag glömma att få ordentlig bild på byxorna jag har på mig på bilden. Det var de jag hade på Prison Island, det är en form av träningsbyxor men funkar så fint som vanliga med.

Jag har tagit en större storlek för att få lite mer längd på benen, plus att jag tycker det är snyggare när sådana här byxor är mer slappa än tajta:)

De här är också ganska tunna, något jag gillar när det kommer till träning/myskläder. Jag har inte haft mina så länge men de är redan solklara favoriter:)

.

Det var det.

Vet ni vad jag ska göra nu..? Jag ska gå ut och försöka bygga på mitt staket på höjden med nät så att hundfan inte rymmer. Jäkla Doris hoppar som en gasell och har gjort det till sin paradgren att sticka dagarna i ända. Det är antingen staket eller löplina… och med risk för att bli garrotterad av ett rep som går tvärsöver hela gården, så testar jag att höja.

Nån som vet mellan tummen och pekfingret vad ett Gunnebostängsel (ish) kostar… tomten är typ två tusen kvm eller nåt?men jag kan sträcka mig till framsidan. Kanske tjugo meter då..

Och vem gör sånt? Måste nog googla.

Men först.. bra kvinna reder sig själv ??????

Och förresten!

Jag har den svarta, även den en stor favorit, supermycket roligare pris nu bara 🙂

Nä, nu måste jag fixa kaffe först …:)

Vi hörs!

Kommentarer

  1. Sofia

    Vi köpte gunnebostängsel på Byggmax och sedan 4 m långa armeringsjärn som vi klippte till rätt längd. (1 m/st så 4 längder/pinne) Vi kunde klippa dem redan i butiken så det var smidigt.
    Det blev det billigaste för oss. Vi satte drygt 50 m och landade på runt 1500 kr vill jag minnas.

  2. Lena

    Själva nätet går nog på runt 500kr (iaf det jag räknat på, har 20+40m att stängsla), sedan behöver man stolpar, mellan 30-60kr/styck, och så lite annat småplock att fästa nätet med bla. Rekommenderar även stolpnedslagare så man slipper bli galen på att stolparna går snett ?

  3. Syster yster

    Titta på omdu inte kan komplettera ditt staket med rådjursstaket. Det är mjukt och kan sättas med enkla stolpar som du kör ner i marken. Tar du svart så syns det knappt. Vi använder det till kattgården

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting