Okategoriserade

Våren är här:)

Det är skinnjacka på, äntligen:)

Eller alltså..äntligen… Nä, det är bara april, jag har ju inte gått och längtat efter tunna kläder en evighet direkt. Årstiderna får ta sin tid, även om jag älskar de varma. Men de andra finns ju där, och då har jag varm vinterjacka. Ren överlevnad.

Men visst är det underbart att kunna ha de kläder jag trivs allra bäst i, skinnjacka, t.shirt och jeans. Nu var det åt helsicke för varmt:D så jackan åkte av direkt och jag önskade att jag haft ett par tunna byxor. Och linne, för nu har jag bondbränna. Jag blir brun så fort jag visar mig i solen, det är trevligt, men har man fel kläder på sig så ser man ju ut som en zebra sen;)

Jag hade en hel del ärenden att uträtta idag, bland annat fixade jag fransarna hos bästa Dau.

Idag fick jag en ny böj, som kan ha hetat Lc böj? Hm…eller nåt sånt:) Jag låter ju alltid henne välja och bestämma, för jag vet att slutresultatet alltid blir superbra. Hon är grym. Jag ska visa er sen.

Sen gick jag till bibblan för att hämta böcker, och efter det mötte jag upp med syrran och Patricia. Vi hade en sen länge bokat dejt:) Så härligt att hänga på lite annat vis än vanligt. Det är ju de två jag pratar och umgås mest av alla med förvisso, men då kan det ibland vara extra mysigt att bara vara nån annanstans. Vi satt ute i solen vid ån länge och väl och bara njöt och snackade och fikade.

L J U V L I G T ♥

Så småningom var det dags att ta oss hemåt igen, via affären för att handla middag. Eftersom det var så varmt ute så kändes sallad som ett givet val. Det blev lax:)

Jag undrar vart tomaterna blev av? Vi köpte specifikt det, men sen måste de ha glömts bort.

Vi ugnsstekte laxen hel, jag köpte en hel sida, och fast barnen säger sig inte gilla det, så gick nästan allt åt, det är bra ändå;)

Stekte halloumi, och nån paprikagrej, som var så galet god, det är den som ser ut som skrutt till höger på tallriken;)

Isbergssallad, paprika, gurka, avocado, oliver, salladsost och sen en ost som Corrinda kom hem med, pesto-ost. Den var makalöst god och gjorde salladen extra god.

Proppmätt är bara förnamnet. Herregud.

 

Pojkarna gick påskkärring, eller de var ju påskgubbar då:)

De var ute och traskade i flera omgångar, och delade ut små påskkort som Jordan preppat för flera veckor sen. Resultatet var välfyllda godiskorgar, som de sen delade med alla syskon ♥

Jag vet att de som anser sig vara ”för stora” egentligen önskar att de kunde få gå de med:)

Doris smet ett par gånger, jag hade inte riktigt nät så det räckte och givetjävlavis så begrep hon det. Får man möjligen sätta upp elstängsel? Vore svinigt kul att se henne få en omedelbar ”tillrättavisning” 😉 Nej jag vet, man får säker inte ens skämta om det, men det gör jag ändå. Jag är tokless på att hon anser sig bestämma:/

Jag måste köpa mer. Neverending story. Det borde väl vara öppet i påsk, och om solen fortsätter skina så blir det inget tråkigt jobb. Syrran hjälper till:)

Vi brukar alltid hamna med varsin hammare eller klippare i näven när solen kommer på våren.

 

Så, påsken har alltså inletts. Jag var tydligen helt fel ute där med Judas, det var visst Petrus som förnekade Jesus…men okey då:)

Jag har ingen koll, och efter att ha hängt i kyrkan med kidsen i 20+ år så känns det ju sådär ….:)

Men man kan inte vara bra på allt.

Nu ska jag kura ihop mig i soffan och se nån film.

Idag har jag ätit bra, och ska se till att äta både frukost och sen något mer innan träningen med David i morgon. Så har jag gjort vad jag kan energimässigt, men den där stelheten i bröstryggen kvarstår. Fan också. Men den försvinner ju vad det lider det med. Kanske måste knäcka lite.

Men man kan avvakta lite:)

Vi hörs i morgon, och tills dess – sov så gott:)

 

Kommentarer

  1. Sama

    Vi har testat det, och det enda som hände var att vi fick en ännu värre ögontjänare än vad vi hade innan? Han fick plötsligt ännu bättre koll på var vi var och om vi kunde se honom (dvs. snabb som en vessla att göra något dumt om vi för en sekund råkade blinka?), och visste också såå väl att hade han ett annat halsband kunde han göra exakt vad han ville, när han ville?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Haha jag ser Doris här ? hög igenkänning på det. Vi hade ett skallhalsband som sprutade citrondoft när hon skällde. Med det på låg hon tvärstill och tyst, så fort det åkte av rusade hon runt som en galning och skällde ?

  2. samps

    för att göra en liten ”fuling” i stil med elstängsel skulle jag köra på ett vibrationshalsband och ”fjärr” till, trycka av vibb varenda gång hon så bara tittar på det där stängslet/gör ansats att smita/hoppa 🙂 men det förutsätter ju iofs att hon även smiter när nån är där och inte bara när hon vet att ”ingen ser”…
    annars är ju ett sånt beteende såååå självbelönande och har man smititi 10 gånger kan man ju smita 10 till, tyvärr 😛

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja, hon älskar det verkligen och fast jag är arg som ett bi och hon verkligen vet att hon inte får så är hon ändå så jäkla nöjd med sig själv ?

  3. Sofia

    Har oxå haft funderingar på elstängsel… hundskrällen märker ju direkt om man inte har total stenkoll på dem.

  4. agnetha

    Du har aldrig tänkt på att fostra hunden så den vet att du bestämmer? Och gör som du vill? ?. Har själv en valp nu och det är konstant träning, men vi är på rätt väg. Du kanske skulle behöva gå någon kurs med henne.

  5. Mumintrollet

    Tack för att du uppdaterar så ofta! Vaknar alltid så tidigt och kollar här… Och dessutom är du bäst! En härlig självironi, humor, livsglädje, lite lagom bitsk… Och vilken förmåga att uttrycka dig dessutom!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting