Okategoriserade

Grilldags:)

Innehåller annonslänkar för Matsmart

.

Okey, våren är här, och med den kommer vissa krav från mina barn:)

Ett är att studsmattorna ska upp, check på den, ett annat att cyklarna ska fixas…det har jag inte gjort än, men nu när gatorna är sopade så ligger det högt på Att-göra-listan.

Sen är det grilla. Usch, det är tråkigt. Det finns en anledning till att gubbar gärna får ta på sig titeln som Grillkung. Smarta tjejer delegerar:D

Men jag har inte alltid någon att delegera det till, och jag måste ju handla alla grejor oavsett, och att släpa briketter är tråkigt det med;) För ja, det måste vara riktigt grillat, gasol gills inte;)

Jag försöker alltid att förhala det här, men i år har jag förberett mig lite. Matsmart hjälpte till:)

Barbequesås i extrasupersize:)

 

Kryddblandning

Helt onödig egentligen, men god och i husvagnen är det suveränt. Jag har inte alla kryddor där, halva sommaren har jag typ salt och peppar på sin höjd;) Den här tycker alla om.

Barbequesås eko Den har jag inte testat, men det lät gott ju.

Och sen, det som är viktigast, Grillsås

Bulls-eye. Det enda man egentligen behöver:)

 

Sen, efter påsk så kommer det ramla in påskiga saker, som de här chokladäggen som redan fanns, nedsatta med ungefär allt.

Dessutom så har de nu besök av Pierre Robert, så det går att fynda underkläder:)

Det har jag gjort:)

Så, har ni lite tid över nu i påsk så kan ni med fördel kolla in Matsmart, det är winwinwin!

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting