Okategoriserade

Påskafton:)

Googlade igår och har nu full koll på påsken?

Typ.

Men idag var det påskmiddag hos mina föräldrar och det brukar det vara på påskafton. Vi behöver lite assistans med skjuts hemifrån så Janelle och Simon hämtade upp småpojkarna. Jag åker annars två vändor eller så kan några gå, det beror lite på hur bra till man ligger med tiden. Det är tre minuter med bil, men tar en halvtimme att gå kanske.

När vi kom så satt Jack och käkade redan.

Den lilla gossen älskar mat:)

Vi satte oss till bords vi med, jag snodde platsen närmast Jack så jag fick njuta lite extra:) Jag kunde också peta i honom lite gurka, lax och sånt. Han smaskar på allt.

När han ledsnade så gick jag och bytte blöja och sen gav jag honom till mostrarna.

Superhappy bebis, fint uppvaktad av tjejerna.

Han gick laget runt såklart, och var bara go och glad hela dagen. Men trött, så Janelle och Simon hämtade vagnen och sövde honom ute. Vi hann precis äta klart efterrätten innan han vaknade.

Min syster hade som vanligt bakat:)

En maffig, mäktig chokladtårta.

Och en lätt och supergod passionsfruktcheesecake

Så goda båda två, men jag röstar en extra gång på cheesecaken.

Vi fikade och sen vaknade Jack och var hungrig. Så fint att mormor kunde trolla fram hans påskägg, innehållande majskrokar och klämmisar med fruktpure’?.

Han var nöjd, och visste spontant hur man äter ur en klämmis. Han har aldrig testat förut:)

Sen letades det påskägg innan vi dukade av och röjde upp.

Sen åkte vi hem till oss för mer letande. Förra året gömde jag ett stort ägg hos mamma och pappa och hade tänkt ut att det skulle passa under trädgårdsboden. Det funkade inte alls och till sist ställde jag det bara nånstans. Det tog ungarna en sekund, och det var skittråkigt. Såklart:) I år skulle jag gömma hemma hade de bestämt.

Så då blev det så. Janelle och Simon hade med lite ägg de med, så vi letade i omgångar.

Mitt ägg var svårt att hitta och jag hade aldrig lyckats utan väldigt mycket hjälp.

Jag hade gömt det stora påskägget i kartongen det kom i, med ett Glad Påsk kort, och ställt det i ett litet förråd. Trixie var där och rotade men fattade inte att det var rätt:)

Till sist fick jag hjälpa dem med ledtrådar. Även Janelle och Simon behövde ledtrådar, deras låg under nya boden. Där även de gömt ett ägg fast i andra änden 🙂

Jack och jag hejade på:)

Visst är hans kläder helt ljuvliga?

De kommer från Lindex sa Janelle så jag kollade såklart, bodyn och byxorna, 99kr stycket. Jag älskar dem:)

Jack testade studsmattan, det ska börjas i tid:)

Så småningom åkte Janelle och Simon hem, Corrinda fick skjuts ner på stan och sen tog vi en Dorispromenad. Ikväll fick vi med oss Patricia och det var nästan varmt och skönt.

Nu är det sovdags 🙂

Hoppas ni haft en fin påskafton 🙂 vi hörs snart igen!

Natti natti ?

Kommentarer

  1. Margaretha

    Åh,så fin lille Jack är,man blir betagen !
    Och din blommiga blus var lika fin ,som hans Lindex dress ! Var har du köpt den?
    Så roligt att få följa o se den lille mannens utveckling också!

  2. Sofie

    Vår påskhelg består mest av vårbruk (plöja, ringvälta och plocka sten) vid sidan av skötsel av djuren. Dottern och jag valde fil och flingor till påskaftonskvällen för att istället hinna ut på en härlig kvällstur med hästarna. I eftermiddag blir det lite påskfirande med släkten.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting