Okategoriserade

Ljudet av ett hjärta ❤️

Jag sitter här i soffan och inser att jag fånler:)

Per Gessles En vacker kväll, visas på fyran och jag är tillbaka där i Botaniska i Uppsala 🙂 Inspelningen är från nån annanstans förvisso men vad gör det.

Jag är uppvuxen med Gyllene Tider❤️de är så speciella, och jag blir alltid så jäkla GLAD av deras musik:)

Allt Per Gessle gör gillar jag. Ruggigt kompetent snubbe:)

När det började så började jag fundera på om jag drömt att vi ska se Gyllene Tider i sommar? Kanske var det den här konserten jag tänkte på?

Ja, autokorrekt jobbar hårt ?

Ja, vi ska se Gyllene Tiders GT40 i sommar 🙂 ???

15/7 i Botaniska i Uppsala.

Kommer garanterat vara en glädjeboost deluxe 🙂

Längtar !!

Och varför syrran heter Syster Petra är inte för att hon är sjuksköterska eller så, utan för att jag när exmaken drog var livrädd för att messa fel;)

Alltså man skulle ju kunna säga att det jag skrev till syrran om honom inte direkt lämpade sig för hans ögon… ?. Båda börjar på P så de kom upp samtidigt och det hade ju känts sådär att han fått läsa hur djävulskt illa han gjorde mig. Eller alla hämndplaner vi utarbetade 😉 I stil med en enkelbiljett till Mars eller jordens mittpunkt, eller kanske till en aktiv vulkans inre…;)

Ingen sattes i verket kan jag försäkra, jag är större än så. Men det var skönt att snacka om det;)

Jag funderade på att döpa om honom till Asshole, eller nåt sånt moget, men han heter samma. Eftersom det är tusen år sen jag messade honom så kommer han inte längre upp som förslag, det är Patricia, Pappa, Peter, Patrik, Praktiska gymnasiet, och sen ett helt gäng som heter typ ”Sune, pappa till Viktor, Jordans kompis”.

Peter och Patrik är gifta med kompisar och de har jag ju nog aldrig varken messat eller ringt ändå kommer de före exet?.

.

Haha nej men nu ska jag njuta lite 🙂

Vi hörs i morgon! Efter skjutsning av pappa som ska lämna in sin bil på verkstad och sen träning.

Sov gott?Natti natti

Kommentarer

  1. samps

    byt namn på honom till ”den där” så vet du precis vem du inte ska messa, och låååångt ifrån bokstaven P hamnar han också 😀

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting