Okategoriserade

Njuter

Det har ju varit en ljuvlig påsk:)

Jag har försökt lägga bort allt plugg, det går inte helt, men försökt:) och bara njutit. Solen är här och livet blir ungefär hundra procent roligare. Värmen gör gott för både kropp och själ. ☀️

Idag har jag varit och tränat, med David:) och en grupp andra då. Började med uppvärmning på motionsredskap som alltid och sen, eftersom vi var på Ekeby, så gick vi in i gamla spegelhallen. Där det förr alltid var Cirkelfys innan de behövde större plats. Jag älskar den salen, den är liten och trång och lite råddig. Kändes som back to the start igen:)

Jag började ju bra, lyckades få en stor jäkla sticka i fingret som jag inte fick ut. Syrran brukar vara vass på sånt men till sist kom David och plockade ut den. Ouch vad ont det gör!! Och det blödde ju så jag fick torka alla redskapen… haha nääää men det blödde rätt bra en stund, den var stor och satt rätt djupt. Men sen gick passet utan missöden.

På vägen hem stannade jag på Jula för att köpa rådjursstaket, mitt nät är slut, och Doris hittar ju alla kryphål just nu. Jag har tänkt köpa arbetsshorts i flera år, just för att det är så grymt bra med alla fickor så man kan ha med sig allt. Det eller ett verktygsbälte. Idag köpte jag de här.

Mest troligt skaffar jag ett verktygsbälte också:) men en sak i taget. Jag grejar ju med saker hela tiden känns det som ibland och att ha allt på ett ställe är Najs för en som gärna glömmer vart man lagt saker…

Finns allt i brallorna så har man det med sig. Vad jag har?

Tumstock, måttband, penna, skruvar och spikar, en sån skruvmejsel med bits till, brickor, muttrar, snören, tuggummi, mobilen, hörlurar, och sånt. Sen verktyg efter vad som ska göras. De här har ju inga inbyggda knäskydd av förklarliga skäl så jag kommer mest troligt inte krypa på knäna mer än nödvändigt:)

Får köpa externa knäskydd, typ som en hockeyspelare 😉

Hemma åt jag kvarg. Med egengjord müsli.

Jag älskar det:) Müslin är nästan slut så jag måste göra mer, men det går snabbt så det borde jag hinna nångång.

Nu ska jag duscha och sen höja staket.

Just nu sitter en jäkligt deppig Doris fast i en löplina:)

Jag köpte vanlig tvättlina idag också och spände den tvärs över trädgården, så högt upp jag kunde, dvs i perfekt höjd för att halshugga sig själv om man är längre än 160cm. Där kopplade jag fast henne i ett långt koppel, tror det är fem meter. Så hon har stor plats att röra sig på, löplinan är en femton meter eller så, men är man van att vara helt lös så är det klart att det suger. Hon är skitsur.

Och tyst. Tydligen är det ingen idé att skälla som en idiot om man inte samtidigt kan rusa längs staketet. Tråkigt?.

Syns knappt, och förhoppningsvis kan jag ta ner den snart.

Nej men duscha lite då, struntar i håret för jag ska ändå träna i morgon igen.

Hörs snart!!?

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Med sele som man sätter fast som ett bälte:) Superbra. Doris hatar bur och gråter konstant i en sån. Eftersom jag inte heller har plats för en ordentlig bur så valde jag selen. Hon sitter oftast på mittplats bak och ser ut som en kung, både utsikten och hennes min;)
      Lånehunden på samma vis.

  1. Åsa D.

    Tack för att du visade shortsen! Dem hamnar på inköpslistan. Vem vet, kanske kan bli sporrad att avsluta alla mina 128 påbörjade projekt ???

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting