Okategoriserade

Inför våren:)

I annonssamarbete med Ellos

.

Varje höst så använder jag och barnen tunna kläder in i det sista. Man vill liksom inte ge upp sommarfeelingen:)

Det resulterar varje år i att jag står i hallen med en stor kasse och plöser ner alla gympaskor och sandaler, för att sen ställa ut i garaget, nån gång i oktober;)

Samma med jackorna, förutom att de bor i pannrummet i stora lådor eller i klädkammaren på galgar. Lite beroende på vad för slags jacka det är.

Så när våren sen kommer så hittar man dels inte sina skor, dels har jag ju i brådskan slängt i alla utan att direkt kolla status. Med andra ord, hade jag varit lite förutseende hade jag sluppit sortera ut trasiga och för små skor nu.

Men Nope. Så här jobbar jag:)

Det är samma med vår/sommarkläderna, och jag verkar aldrig lära mig. (Jag är lat, om vi ska vara ärliga?)

Nu har det ju kanske också sina anledningar, jag älskar vår/sommarkläder! Jag vill gärna köpa nytt då. Så enkelt är det bara:)

På Ellos har de som vanligt massor av fint.

Ni som har bra minne känner igen mönstret i det gröna linnet och klänningen. Det är samma som jag blev så förtjust i på en blus tidigare i år, och jag tycker fortfarande att det är så fint! Så fräscht och somrigt:)

Småblommig blus

Svart-vit-randig blus

Vit top

Blå plisserad klänning

Jeansjacka

Vit spetstop

Svart knyt-top

Jag tänker mig att den gröna klänningen och jeansjackan skulle funka överallt. Eller hur?

Eller den vita spetstoppen till jeans och med jeansjackan över.?

Eller den svarta knyt-toppen ihop med ett par jeans och de här sneakersen

Den är även riktigt snygg ihop med shorts:)

Ja, jag borde bo i ett varmt land för detta är verkligen de kläder jag älskar mest. Det behöver inte nödvändigtvis vara supervarmt jämt, men en snygg blus eller topp till jeans och med sneakers och en tunnare jacka över är det bästa:)

Nu tänkte jag att om ni är som jag, och gillar shopping lite extra mycket så här års, så kanske ni vill ha en unik rabattkod?

Det ska ni såklart få:)

 

Med koden 395415   får ni 20% rabatt på mode hos Ellos (endast Ellos kollektioner).Koden gäller hela april, och på ordinarie priser:)

Ni kommer direkt till Ellos genom att klicka HÄR

 

 

Kommentarer

  1. Erika

    Blev helt kär i den svarta blusen med knytning på sista bilden när jag såg den på din instagram igår, hade nog blivit ett köp om jag inte redan hade shoppat upp min budget för den här månaden. Lite sorgligt men får ge kärlek till min existerande garderob istället ?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det kommer en ny månad snart 🙂
      Jag beställde den, de svarta shortsen och nåt mer jag glömt nu, men visst var blusen så fin!!

  2. H

    Beställde precis en jacka från Ellos, dock inte med din rabattkod eftersom det stod på hemsidan att de har 25% på hela beställningen fram till 28/4. Men trevligt med nya kläder iaf. 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting