Okategoriserade

Men hallå Readly!!!

I annonssamarbete med Readly

.

Det tog ett tag innan jag fattade vad Readly var. Jag trodde att det var en boktjänst, och det behövde jag inga fler.

Så sa nån att det var tidningar och det gick in genom ena örat och helt uppenbart glömde jag hålla för det andra, så det slank rätt igenom?.

Men sen äntligen ramlade poletten ner.

Readly är ju suveränt!!

Det är alltså alla möjliga tidningar och magasin man kan tänka sig, online, i mobilen. Över 3000 tidningar, inklusive internationella titlar. Man får läsa hur mycket man vill, och man slutar när man vill, det är ingen bindningstid.

Nu är jag helt såld:)

Man kan läsa överallt utan att ha köpt en tidning:) Perfekt!

Jag har prenumererat på massor av tidningar, det började med Kalle Anka:)

Varje tisdag så hade mamma lagt ett nytt nummer på min huvudkudde, så det låg där och väntade på mig. Hon hade såklart läst den först:) Jag tror att vi har säkert tjugo årgångar kvar i lådor och kartonger, både från 70-80-talet och senare hade jag den till mina egna barn i många år.

Föräldratidningar och inredningsmagasin, jag har älskat dem innerligt. Men vet ni vad mitt ”problem” varit? Jag kan omöjligt kasta dem! Det tar emot så kopiöst mycket att läsa det, och sen slänga ett vackert magasin med blänkande sidor i återvinningen.

Det har känt som ett så enormt resursslöseri! En person läser tidningen och sen ska hela återvinningsprocessen sätt igång igen. Så då har jag lagt dem på hög, och sen haft kassar med gamla Vi Föräldrar, som ändå inte är så speciellt läsvärda idag:)

Och Allt i hemmet, Sköna hem, Hälsa, Fitness och allt vad jag nu prenumererat på:) Jag älskar att läsa glassiga magasin, och just nu är jag sjukt svag för faktatidningar av olika slag, man lär sig så mycket:)

Så alla fattar ju att för mig är Readly perfekt. Jag kan läsa alla tidningar jag vill utan att behöva förvara eller kasta dem.

Detta till ett toppenbra pris också:)

Jag gillar att ha allt jag behöver i mobilen, den har jag alltid med mig. Som förra veckan när jag och Corrinda satt på tåget, det var bara att plocka fram mobilen och leta reda på en tidning, man får alltid en rekommendation.

Så bläddrar man precis som i en vanlig tidning, man kan till och med få prasselljud ?

Det har jag inte på dock 🙂 men vissa vill gärna ha det.

Man kan spara ner och läsa i offline-läge, både hela tidningar eller enstaka artiklar, kanske det där receptet man blev nyfiken på?

Dessutom så kan man dela ett konto på FEM enheter:)

Hur bra är inte det här?

Hade ni koll på Readly redan?

Ni ska såklart få ett fint erbjudande, normalt kostar Raedly 99kr/mån (superbra pris det med ju!) men ni får testa en månad för 9 kr!

Ni hittar direkt till erbjudandet HÄR

Kommentarer

  1. Carin

    HUR kan du göra reklam för lureri-företaget Readly? Förmodlugen för att du slipper betala för det. Det går nämligen inte att avsluta ett abonnemang när man väl tecknat det. Det går heller inte att få kontakt med företaget. Nä fy!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Hur jag kan göra det? För att jag älskar det! Och jag betalar för det, tror inget annat. Det är inga problem att avsluta ett abonnemang, jag har gjort det själv, förr läste jag inget alls och kände att det var onödigt. Men du måste avsluta via hemsidan, inte appen. Där loggar du in, klickar på Abonnemang och betalningar, sen Avbryt. Sen måste du klicka vidare på Till uppsägning, och därefter bekräfta uppsägningen genom att trycka på knappen Bekräfta uppsägning. Du har tillgång till Readly under den tid som återstår av ditt abonnemang. Men, viktigt: Har du ett abonnemang kopplat till Telia eller Halebop eller Apple/ITunes , Google så avslutar du via dem inte via Readly . Allt det här står på Readly sida, under Vanliga frågor.

  2. Anneli

    Jag läser massor och köper alltid pocketböcker, skulle bli för dyrt annars… prenumererar också på två tidningar. Allt jag har läst går vidare till syrran som också lusläser 🙂 och sedan ger vidare till vänner!

  3. Karin

    Jag har haft Readly i flera år, har en surfplatta som jag bara använder till att läsa tidningar på då jag tycker att det blir lite smått i mobilen.
    Vill tipsa om att har man Tele2 får man första 3 månaderna gratis och sedan debiteras det på mobilfakturan 😉

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Folktandvården skulle behöva lite nya.) Satt där med ungarna för ett tag sen och det fanns INGET att bläddra i.

  4. Loppan

    För er som läser papperstidningar är ett tips att dela med vänner eller lämna lästa ex till olika instanser med väntrum när de är utlästa för att minska belastningen av miljön något.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting