Okategoriserade

Fler favoriter!

I annonssamarbete med Ellos

.

Jag visade er ju några av mina favoriter från Ellos för ett tag sen. Jag har beställt den outfiten med svarta shorts och blus, för den är ju så fin! Fanns i vitt och rött också och jag tvekade lite. Priset är nu väldigt bra så jag kanske beställer dem med. Nu när jag tittar på bilden så ser jag att jag ju beställt TVÅ blusar redan ?Jag hoppas de är olika färger… (har på allvar glömt, blir spännande att se, paketet bör ramla in snart?)

Och det gröna linnet. Som finns i flera varianter, blus, klänning, linne.

Jag har ingen aning om vart mina sommarkläder är. Jag rensade friskt förra året men nu hittar jag just precis inga. Inte barnens heller. Jag har nog gjort nåt smart, som jag glömt och ska leta i det andra förrådet. Men just nu känns det inte som det gör nåt om jag inte hittar dem, för det finns så mycket fint jag gärna vill ha i stället här på Ellos:)

Klänningar exempelvis. Det kan ju vara det bästa man kan ha på sig. Jag har återupptäckt det lite:)

Den vitrandiga får mig att tänka på 60-talets vackra klassiska snitt. Den blommiga är en maxiklänning och där är ärmarna vida och vackra. Jag är förtjust i v-ringning av alla de slag, så jag är nöjd i år:)

En enkel vit top med spets, svårslaget till nästan allt.

Gröna linnet… behöver jag ens säga nåt??

Och det svarta linnet. Jag missade det i min beställning, men det ska jag se till att det hamnar i min garderob. Det är så mycket jag. Enkelt och svart 🙂 Det är samma ringning i bak och den är så snygg. Finns i flera färger så jag måste klura lite, brunt är ju snyggt som tusan det med!

Även det här linnet i prickigt brunt vill jag ha. Jag associerar till Bambi 🙂

Visst är det fint?

Jag kanske inte behöver fler sneakers, egentligen. Men, OM jag ska slå till så kommer det bli de här.

Jag har bläddrat förbi dem flera gånger och backat varenda gång för att titta lite till. Pärlorna på sidan ihop mer det breda sidenbandet❤️. Visst kan man ju ha de här till både klänning, shorts och jeans?

Jag tycker helt klart det!

.

Jag har ju fått en rabattkod att dela med mig av till er:) Nu är den på sluttampen men ni hinner

Ni får 20% rabatt på mode (endast Ellos kollektioner). Gäller april ut, ange

kod 395415

HÄR hittar ni Ellos:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting