Okategoriserade

Första maj!!

Demonsterar ni?

Jag sittstrejkar idag med tror jag, det var ganska skönt:)

Jag ska hämta kaffe och en bok, och sen ska jag även försöka konstruera ihop en pusseldeckare för barn. På några få sidor, det gör det extra svårt, när man måste komprimera. Jag har svindålig koll på just pusseldeckare och har googlat massa:) Man ska ge läsaren ledtrådar så att de har en fair chans att lösa mysteriet.

Det där är inte min grej. Jag ska ta och läsa ett gäng Lasse-Maja böcker tror jag, så får vi se hur jag lyckas?

Barnen är med sin andra förälder idag. Jag har försökt styra så de skulle lämna in cyklarna på lagning, för jag ORKAR INTE. Man får inte säga så, men vafan, jag tycker att cykelfix är dödens tråkigt. Dessutom gör jag alltid illa mig när jag ska kränga av eller på däcken, och man blir oljig upp över öronen. Det sista spelar minst roll:) men är en bra ursäkt 😉

Eftersom jag inte har dragkrok på bilen och inte får in mer än max en cykel i taget så kändes det som en bra grej att delegera ut. Den andra sitter på betydligt större möjligheter, med både släp och lastbilar. Bara man lägger upp det snyggt brukar det funka ?

Och med snyggt menar jag alltså att gå via barnen, så egentligen är det emot alla principer jag har, men som sagt. Jag får lov att följa de spelregler som han satt upp.

Nu tror jag inte han lyckas få tag i nåt öppet ställe idag, men hörde nåt om lastbil och i morgon. Vi får väl se.

.

Jag ska åka och träna lite senare. Min syrra sitter på jobbet, övertid till kl 21.00 idag, en röd dag. Fast det vete fan om de kommer få ut sin övertid, kanske i tid nån gång när det passar. Men de kämpar på:)

Och jag får åka solo på träningen, och jobba för henne med?

.

Jag har två tramshundar här hemma. Den ena är lat och ligger gärna ner och käkar frukost. Den andra vill helst äta som en katt, alltså lite nu och då, men då käkas maten upp av den andra:)

Just nu är jyckarna ute och leker med grannbarnen 🙂

Det är bra när ens egna ungar inte är hemma, att man kan låna andras:)

Doris är sur, för hon sitter fast i löplinan, men jag är ännu mer sur över att hon smiter hela tiden. Så nu är det såhär. Tills jag lyckas hitta vart hon tar sig ut och lyckas åtgärda det. Eller så blir det löplina för evigt. ?

Nejmen nu ska jag sätta lite fart:)

Vi hörs snart!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting