Okategoriserade

Svinkallt och blåsigt:/

Man blir ju alldeles deppig och trött av det här vädret. I maj !! Kom igen. Jag kommer ha vinterjacka på i morgon till Växjö ?

Det är då en sak som är säker.

En annan sak som är helt säker och bevisat utom alla tvivel är att jag är som en björn och helst går i ide när vädret suger. Det finns absolut noll nöje i att bli kall, blöt och frysa. Och det är skitsnack om de där bra kläderna… det är i klass med Kejsarens nya kläder. Alla låtsas men bara de riktigt kloka och visa fattar att det är en bluff ?.

.

Jag har inte varit på topp på något vis idag. Doris är extremt avskydd, för så fort jag öppnar ytterdörren så remmar hon som en jäkla avlöning och tar sig över staketet. Hur vete fan, men jag tror att hon klättrar.. det är nu 1,5 meter högt!! ?. Nån som vill ha henne? Hon är billig idag. Just nu är hon hos mamma och pappa för sleepover, så ungarna slipper henne i morgon när jag är iväg, och det är skönt att slippa henne ett tag?.

Fattar inte vad som tagit åt henne. Nej, ni får inte säga något om taskigt uppfostrad för det orkar jag inte höra:)

Avloppet i badrummet jävlades, när tvättmaskinen tömde ur så svämmande det över på golvet. Men skjut mig.

Efter massa meck så rinner det nu undan. Men då kommer frågan – vart satte sig stoppet nu då? Kommer det komma hela vägen ut till kommunens rör.??Vem vet? Men jag hoppas!

Nån hund kräktes upp en gammal vältuggad tampong… på mitt täcke. Vad är det med hundar och äckliga saker ????

Och vad är det med ungdomar som inte kan stänga dörren till toaletterna så hundarna inte kan rota i soporna?

Så det var ju bara till att bädda rent:)

Igen, för det var bara några dagar sen sist. Sen har båda hundarna varit som galna, det ska rymmas och snos saker och skällas och grejas. Och så börjar katterna jama och klaga över att de ville gå ut, men sen när man släpper ut dem så vill de komma in direkt. Tjena, alla är galna idag;)

Jag skulle plugga, men tji fick jag. Haha:)

Jag hann i alla fall skriva ut de texter som vi ska diskutera i morgon, men då var färgen slut i skrivaren. Alltså färgerna, svart finns. Eftersom flera av oss använt färg för att visa exempel i texten så har jag fått kladda dit saker för hand. Min handstil är inte vad den en gång varit, och den var inte speciellt snygg från början. Men man skriver ju så sällan för hand idag att det ser ut som skit.

Vi får se om jag ser vad det står i morgon 😉

Så, min dag har inte varit så där himla mysig, mer sur och tjurig.

Har ni haft det bra? Jag hoppas det:)

Nu ska jag snart sova, jag bestämde mig för att ta buss i stället för taxi i morgon. Det bör funka. ✊? 26 minuter över fyra… Gosh! Jag har fått löfte att väcka Patricia så hon skjutsar mig om bussen är inställd eller nåt. Man förbereder för alla scenarier 😉

Först ska jag göra lite matlåda, frukost till tåget, och packa ihop det som behövs till i morgon.

Håll lite tummar nu att morgondagen blir toppen:)

Vi hörs!!

Kommentarer

  1. samps

    aldrig funderat på att ha nån typ av grind/sluss i hallen/dörren? du hade ju nån finurlig trappavsats upp till själva resten av huset från hallen, sätt nåt där kanske?

  2. Jenny

    Haha att ta hand om Doris låter ungefär som att ta hand om min 1-åring ? Ska riva och slita i allt, rymmer hela tiden och lyssnar inte för fem öre. I feel you Sister!!
    Hoppas du får det bra i Växjö.
    Sluta aldrig blogga, du är bäst ✌ ❤

  3. Malin

    Ha ha. Jag kommer aldrig skaffa hund. På grund av…. ja massor ?
    Katt har vi haft två men fick ta bort en för ett år sen och den andra för ett par veckor sen. Kan inte påstå att jag saknar dem ?‍♀️
    Nu slipper man ha koll på om de är ute eller inne när man ska iväg, slipper katthår, slipper bli väckt på natten när de ska in eller ut, slipper plocka fästingar, slipper hitta fästingar i soffor o sängar osv.
    Hundar som inte sköter sig… ? vad ska man med dem till? ?‍♀️

  4. Ekot

    Oj vad du kämpar! Om man chippar katterna kan man ha kattlucka som bara funkar för dem, kanske gör det enklare. Doris verkar ha funkat bra innan, kanske svartsjuk på valpen…hoppas du får en bra skoldag!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting