Okategoriserade

Godmorgon fast på kvällen:)

Jag klev på tåget i Alvesta, lutade mig bakåt och tvärslocknade. Ni vet ju hur snyggt man slaggar sittandes… jag vaknade iaf inte av mina egna snarkningar så förhoppningsvis så lyste de med sin frånvaro. Däremot känns det ju som en bäver krupit in och dött i munnen nu, skulle haft tuggummi men får nöja mig med vatten:)

Vi hade en trevlig dag idag!

Stora vackra snöflingor, som dasslock, dalade ner en lång stund på eftermiddagen. Det är helt galet. Det är MAJ!!

Vi avslutade dagen med högläsning av egna texter på biblioteket, som jag avstod. Men lyssnar mer än gärna på de andras. Vi var klara en timme före utsatt tid, vid fem, och jag hade bokat tåg sju. Så jag tyckte förslaget om att gå och dricka öl var mer än suveränt:)

Nu hann jag ändå inte mer än en öl, men den var god:)

Det var några som skulle bo kvar på hotell, och några som skulle åka vid åtta, så en del sitter kanske kvar än:)

Jag som klev upp 3.45 kände att det var helt okey med bara en öl, den kändes av liksom?, och även om sällskapet var oerhört trevligt så kändes det skönt att åka hemåt. Det är totalt tio timmars resa för sju timmars häng. Snacka om att vara dedikerad:)

Eller dum?.

Men de här dagarna ger så mycket, att det får vara värt både svintidiga morgnar och dyra resor. Samma resa som jag betalade 800kr för i helgen kostade 500kr igår kväll, så hade jag haft lite is i magen hade jag sparat några hundralappar. Men men, nu hade jag inte det. Ingen idé att gräma sig!

Men måste nämnas så jag får klaga lite;)

.

Vi käkade lunch på en libanesisk restaurang idag, jag vet inte riktigt vad jag åt, mer än att det var vegetariskt och innehöll shitloads av vitlök och kikärtor. Och att det var gott. Nån soppa till förrätt, och Arabiskt kaffe efteråt. Det är riktigt jäkla gott, och ungefär det enda kaffe jag dricker utan mjölk. Däremot skippade jag kakan som han berättade var en dadelkaka. Det såg ut som nån god chokladkräm, så tur att han talade om. Dadlar är väldigt långt ner på min lista, de ligger under strecket för vad jag helst inte äter.

Sen hade jag mina medhavda tunnbrödsrullar, och drickyoghurt till frukost och även middag. Jag klämde en tunnbrödsrulle stående på perrongen, efter ölen innan tåget.

Patricia kommer och hämtar mig på stationen hemma, det är så idiotiskt att bussen går samtidigt som tåget rullar in, det är helt omöjligt att hinna med. Så man får vänta i nästan en halvtimme. Det lockar inte det minsta. Dessutom blir jag så irriterad över det, känns som århundradets sämsta planering. Förvisso hade jag kunnat dricka mera öl, på Restaurang Stationen, men inte heller det lockar speciellt. ??

Nu vill jag hem!! Och på sin höjd glo på tv och dricka te.

.

Vi hörs snart igen, sov så gott på er nu ?

Kommentarer

  1. Jennifer

    Blir lite full i skratt av att du måste vänta en HEL halvtimme på nästa buss och inte orkar det. Förstå mig rätt, det är skrivet med glimten i ögat. Missar jag bussen får jag vänta fyra timmar till nästa. ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting