Okategoriserade

Bon Jovi :)

För nån dag sen messade en kompis.

”Hej! Det närmar sig, visst har du biljetterna!?”

Öh va nä? Eller hm? Vem fan har biljetterna till Bon Jovi:)

Vi är sju stycken som ska gå och vi har elva biljetter?

Det för att vi inte fick tag i Golden cirkel biljetter till alla på förköpet via Tele2. Så, jag har alltså fyra vanliga ståplats biljetter över.

Så, vill någon/några av er ha dem?

Konserten är 5/6 på Tele2 arena i Stockholm och det kommer såklart att bli en grym kväll:)

De är Bon Jovi, och det är lika med garanti för en suverän konsert.?????

Biljetterna kostar i normala fall 660kr plus den där fula serviceavgifter på varje a’ 60kr, så totalt 720kr styck, men eftersom jag ju inte behöver dem så kan vi såklart sänka priset lite. Men jag vill ju helst inte gå back hur mycket som helst. Kanske plocka bort serviceavgiften? Eller är det snålt ?? Ni behöver iaf inte sura över den som jag alltid gör. Blir tokig över att de lägger den på VARJE biljett, borde räcka en gång per köp liksom..

De är på pdf, så jag kan maila över dem direkt eller så skriver jag ut och skickar. Fyra stycken alltså:) men man behöver inte köpa alla fyra. Jag hade gärna mött upp er och lämnat över dem på arenan men jag kommer komma sent eftersom Corrinda tar studenten. I Uppsala med omnejd däremot kan vi mötas in person:)

Maila mig på carolawetterholm@gmail.com

Så kanske vi ses där!

Jag lovar att ni inte kommer ångra er om ni går, för Bon Jovi levererar alltid det allra bästa?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting