Okategoriserade

Footner!

I annonssamarbete med Footner

.

Snart är det dags att ta på de lätta sommarskorna, som jag längtar! Även om jag mest använder gympaskor:) Men att kunna få välja om man i stället ska ta sandalerna, det gillar jag.

Det är sådär att visa upp sina skabbiga vintertassar som varit instängda ett halvår bara, men nu ska jag ge er en lösning på det:)

Den är enkel och heter Footner och man hittar den på närmaste apotek.

För allra bästa resultat så kör man en kombo av flera produkter, först den här – Exfoliating socks.

Paketet innehåller sockor och instruktion.

Sockorna är fyllda med produkten.

Man bara trär på dem på fötterna. Sätt gärna ett par strumpor över sen så sitter de suveränt.

Om man vill hjälpa produkten på traven så sätter man först ner fötterna i ett varmt fotbad, men det är inte nödvändigt. Så trär man bara på de här sockorna på fötterna och väntar. Efter en timme så är det klart. Man behöver inte skrubba och fila, utan man bara sköljer av fötterna i varmt vatten. Footner Exfoliating socks utnyttjar hudens naturliga processer för att avlägsna död hud, och inom sju till tio dagar är fötterna sådär härligt silkeslena. Den hårda, döda huden kommer att falla av, så det kan vara en god idé att planera lite så man inte ska gå på baluns i öppna skor bara dagar efter behandlingen:) Gör den i stället två veckor eller så innan, så kommer man ha de mjukaste fötterna av alla.

Jag tycker det är lyxigt med fotvård, men samtidigt så har jag svårt för att någon grejar med mina fötter, så det här är perfekt för mig. Jag får en härlig behandling, som luktar gott och det känns verkligen hur gott det gör. Jag slipper fila fötterna, (det är bland det mest obehagliga jag vet!)utan den döda huden ramlar bara av, lite som en orm som byter skinn.

 .

När man nu har de här ljuva fräscha silkeslena fötterna så vill man ju helst behålla dem så så länge det bara går. Är man då smart så använder man Footner Revitalising Sorbet.

Det är en mjukgörande och återfuktande fotkräm som man smörjer in fötterna med närhelst de behöver lite kärlek.

Den är lite kylande och den kladdar inte, man kommer inte gå och halka runt för den går snabbt in i huden. Den doftar fräscht och rent, precis som fötterna ska göra. Jag älskar den här produkten, den är grym! Alla Footners produkter är grymma:)

 

Jag tror att ni, speciellt om ni är som jag och liksom inte direkt fotvårdar så ofta, kommer att älska de här grejorna. Och då ska ni såklart få en fin kod av mig:) Alla ska få ha fina fötter till sommaren.

Hos Kronans Apotek får du just nu 30% på ditt köp när du beställer dina Footner produkter. Klicka HÄR för att komma direkt till deras hemsida 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing