Okategoriserade

Jag har en ovän;)

Vad jag vet så har jag inte så många ovänner:) Jag är ganska snäll, om man inte går på min barn för då jäklar. Som en helt vanlig mamma alltså. Fast med den skillnaden från många att jag vet att mina barn inte är felfria, och att jag inte curlar ihjäl dem:)

Men jag har en ovän som då och då kommer på högst ovälkommet besök.

Migrän.?

Igår var det nån kollega till honom som knackade på och ville hänga lite. Tack men nejtack… funkade inte.

Jag vet inte om det var nån kombo av att ha sovit dåligt, bara ätit frukost, sen tränat och inte hunnit äta ordentligt efteråt, hämtat Corrinda för att fixa saker inför en studentskiva, sen stressat hem och hämtat Lovelia och så kört henne och Corrinda till träning. Själv satt jag kvar i bilen med datorn i knät och skrev. Deadline på onsdag och femton sidor kvar att skriva.

Solen sken, det var varmt och ställningen i bilen för att skriva är ju sådär, och som grädde på moset så var träningstoppen jävligt tight över axlarna och värken i nacken kom som ett brev på posten. Ja, förr då, för nuförtiden kommer ju inte posten direkt punktligt 😉

Väl hemma proppade jag i lite piller och intog ryggläge i sängen. Var tvungen att fixa en del jobb först men sen slocknade jag. Molvärken vägrade släppa.

Sent på kvällen, nio, kanske tio? så klev jag upp och duschade. Hade ju inte hunnit med det ens, och käkade lite. Var enbart sugen på choklad, lakrits, bullar, kakor eller så, men hade som tur var inget hemma. Eller jag har i matkällaren men orkade inte knö mig in där. Det fick bli rostade mackor med Varma koppen sparrissoppa. Delikat ?Kollade lite på tv, Robinson kan man inte missa, och sen Biggest loser, innan jag kröp ner igen.

Vaknade i morse med värk i nacken och ludd i huvudet. Det känns forfarande av, men är betydligt bättre.

.

Idag skiner solen, livet känns genast roligare och jag sitter ute och jäser.

Notera mitt nya linne ??

Och att Bh:n med spets inte är optimal att ha i solen. Jag blir brun supersnabbt så nu måste jag gå in och byta. Tänkte inte på det förrän jag ser det nu på bilden ..

Å andra sidan så måste jag sitta inne och skriva, man ser så glist på datorn ute.. och det är lite för kallt i skuggan..

Jaja, work before pleasure, jag får ta en kaffepaus i solen sen då:)

Vi hörs snart!!

Kommentarer

  1. Lina

    För mig funkar bara Cola. Men mitt bästa men tråkigaste tips är att sluta med kaffe. Gjorde det i januari och har inte haft något riktigt anfall sedan dess. Fast jag saknar just det där att få sätta sig med en kopp, det blir inte samma sak med ett glas vatten.

  2. Viola

    Här kommer ett klart udda migrän tips – fick det för X antal år sedan och det har tjänat mig väl 😉 Dags att dela det vidare, en burk Pepsi…..jag veeet, men det funkar! En kall burk Pepsi, svep/drick den så snabbt du kan – lägg dig en kort stund och vila. Sen om migränen inte är borta, så är den iaf klart dämpad 🙂 Och nej, inte Cola, utan Pepsi – inte ngt Max/Zero/Light tjafs -utan ”the real deal” har inte ngn förklaring på det heller, men det är den som funkar…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing