Okategoriserade

God morgon :)

Solen strålar

Jag älskar att vakna av solen på morgonen:) Jag har både persienner och rullgardin och på sommaren åker de ner för det blir ju aldrig mörkt, men så här års får de gärna vara uppe. Vädringsfönstret är uppe och det andra nere, lagom:)

Som ni ser så måste jag roa mig med att trä om persiennerna snart också:/

Det är sådär och jag har gjort det ett antal gånger nu. Men nu tror jag att jag måste köpa en ny ”stege”, den som persiennskenan vilar i liksom. Det känns som det skulle kunna bli krångligt så jag avvaktar lite till?. Måste googla var man hittar dem också.

.

Idag ska jag skriva. Och bli intervjuad. Och sen skriva lite till. Ingen av de andra dagarna när jag skrivit att jag ska det har det blivit av. Det är tusen saker hela tiden, det rycks och slits i en från alla håll och eftersom det går att skjuta på det, så gör jag det. Men jag har i alla fall en plan och en hyfsat utstakad story för vad mina gubbar ska göra härnäst.

För övrigt så skrev jag ihop den där pusseldeckaren jag våndats så över, på tre timmar:) Bara jag kommer igång så?.

Jag bad er om förslag och fick ett om Herr Duva som gjorde en skarp högersväng, så med det som inledning blev det sen en historia som jag blev nöjd med. Det var min syster som kreerade de första meningarna. Hon är en bra starter:)

Men nu kanske jag ska kliva upp? Jag kröp tillbaka när jag vinkat av barnen till skolan och nu ligger Sellman på min mage och Doris vid min axel.❤️

Jag kan nog ligga en stund till förresten, kolla igenom mailen och surfa lite. Eller blunds kanske ?

Haha ja vi får se, det blev sent i natt så kanske en tupplur, annars kommer jag bara vara slut som person framåt eftermiddagen. Nacken är inte bra än, trots träning, liniment och en stund på spikmattan. Det brukar släppa då men jag får nog köra en repris:)

Vi hörs lite senare:)

Ha en fab torsdag?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing