Okategoriserade

Köpa lägenhet i Uppsala ? Och Stockholm och bio:)

Om ni är sugna på en tvåa på andra våningen i ett lugnt område så har jag ett tips till er.

Ni hittar all info här

Det här köket till exempel, stort och ljust och original 🙂

Med balkong som är varm och go.

Vardagsrummet är stort och fint.

Sovrummet likaså.

Notera hyllan på väggen.

Håll med om att den är extremt stiligt stylad? Med mkt bra skivor av vinylslaget.

Nästan stenkakor i vissa fall:)

Den här lägenheten är mycket speciell, och det svider i hjärtat men nu ska den säljas. Den som köper den kommer få med kärlek och ve den som tänker riva ut köket 😇

Det är en svinbra planering och det finns massor av plats, man kan vara ett femtontal personer och ändå känna att det är rymligt:)

Så, fundera ett tag på det här, ni som funderar på att köpa lägenhet i Uppsala 🙂

.

Jag sitter på tåget från Stockholm, med Novalie.

Lilla tjejen som fyller sexton år i dag 🌸❤️.

Hon fick haka på mig på en AW med Adtraction, som är ett av de företag jag jobbar emot när det gäller annonslänkar.

Man kan säga att det var lite som att komma till sushihimlen🙏🏻

Tusen eller om det var 1200 bitar sushi, redo att ätas upp. Jag gjorde mitt bästa men proppade nog bara i mig ett femtontal.

Novalie har aldrig vågat testa men gjorde det idag…

Inte helt övertygad om att det var gott🙈

Men det var det!!! Supergott!

Efter några timmars trevligt minglande så tackade vi för oss. Novalie fick lite käk inne på Subway, haha, ett sånt nerköp 😉 sushi mot macka liksom…

Och sen gick vi runt i stan ett tag.

Observatorielunden.

Utsikten var det inget fel på, men det var många trappsteg upp.

Nån kyrka…?

Sen gick vi till Grand för att se en smygpremiär på Brightburn

Novalie var inte beredd på att se så många youtubers och Paradise Hotel människor. Jag har ju koll på de som småkillarna kikar på, som Ben Mitkus. Jag har ju absolut noll koll på Paradise Hotel och övriga program som går ut på att dricka och ha nån slags offentlig sex🙈Begriper mig inte på det överhuvudtaget, och är helt övertygad om att det är oklokt.

Helt ärligt så har jag svårt för att respektera folk som beter sig allmänt illa och det gäller även i tv. Så, de ligger inte så högt på min lista. Förlåt. Snygga – absolut!! Men det räcker inte:) Man måste ha lite innanför pannbenet också.

Men de är säkert trevliga på sitt sätt😇.

Jag kan ju säga att jag höjde medelåldern rejält😂men vafan 😉

Filmen då? Brightburn. Jamen den var sevärd. Gillar man skräckisar så ja. Har man inte sett skräckfilm under så många år som jag så kanske man till och med blir rädd. Jag blir inte det, och det är lite tråkigt. Jag har egentligen aldrig blivit rädd för en film. Berörd, äcklad, ledsen, glad – Jajamen, men rädd ? Nej.

Psykologiska thrillrar är mer min grej:)

Men den här var bra. Hyfsat ocensurerad kan man säga, och det är lite ovant.

Jag förväntade mig lite mer, men tror som sagt att det är bara jag som sett för mycket.

Novalie var rädd 🙂

.

Vi har haft en trevlig dag. Det är mysigt att umgås med en unge i taget ibland.

Nu är jag trött:)

I morgon ska Lovelia skjutsas till stationen för en dag på Grönan. Jag tror jag åker hem och lägger mig sen igen;) Men sen är det träning!!! Det ser jag fram emot.

Nu är vi framme i Uppsala 🙂

Vi hörs snart igen 😘

Kommentarer

 1. Karin

  Ett tips är att kontakta Skatteverket istället för att gissa och inte ta upp till beskattning? Gratis nöjesparker, biobiljetter, events mm ska beskattas så betalar du den skatt som ska betalas om du inte kan skattereglerna?

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jadå, oroa dig inte. Grejen är ju : är det gratis? Skriver jag om det som betalning? Skriver jag om det bara ändå? Har jag betalat för det? Ska det tas som gåva? Som muta ? Som lön? Får man jobba gratis? Reglerna ÄR luddiga som fan , men du har heller ingen riktigt koll på influencers. Såvida du inte är en själv vilket jag tvivlar på. Jag tror att alla vi önskar mycket tydligare och enklare regler faktiskt, för oavsett vad folk tror så försöker de allra flesta göra rätt för sig. Det här känns så jäkla anklagande och tråkigt. Tyvärr, så det finns en stor anledning till att influencers inte är sugna på att svara på frågor….
   Men du kan lita på att jag betalar den skatt jag ska. Nog nu tack 🙂

 2. Karin

  Du behöver läsa på. Finns i princip inte någonting som är skattefritt idag och definitivt inte när man dessutom tar med sig en till person. På en arbetsplats kan du inte få frukost utan förmånsbeskattning så skattar du inte för det du får gratis som bio och mat och allt annat du visar upp så är du nog skyldigt rejält med pengar till staten.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Haha nä. Knappast. Men om du klurar ut hur event ska beskattas och när och så vidare så är jag tacksam. Övrigt skattas ju så det är inget du behöver fundera på.
   Alltså jag betalar den skatt som ska betalas 👌🏼no worries där:)

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jasså.. jag ska läsa sen, men så jäkla solklart är det inte. Alltså event.
   Övrigt har jag som sagt inga problem med och det sköts som det ska. Lovar.

 3. samps

  på tal om psykologiska thrillers, förmodligen INTE barnvänlig ens även om dina ungar ”kan” skräckfilmer, men a serbian film kanske vore nåt då? 😀

 4. Jenny

  Jag vet att du är noga med att göra rätt för dig så därför jag frågade just dig. Tack snälla för svar! Ja verkar enormt krångligt!! Borde gå att göra lättare på nåt vis. Har fått för mig att man bara behöver skatta efter en viss summa också. Typiskt svenskt att göra det så sjukt omständligt. Tack för en bra blogg och trevlig helg ❤

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Det är inte helt klart än, beror lite på vad lägenheten går för:) Visst är den fin?? Ljuvlig:)

 5. Jenny

  Måste man egentligen som influencer skatta på såna här event och liknande som man blir bjuden på? Är aldrig nån influencer som vill svara på det men du brukar ju vara ärlig och rakt på sak

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Ingen aning.
   Försök begripa skattereglerna själv, de finns nånstans 🙈
   Jag önskar att de blev tydligare för man vill inte göra fel.
   Men event behöver man nog inte skatta för, men saker. Tveksamt om nån skulle gå på ett event om man var tvungen att skatta…
   AW var en helt vanlig AW och den skattar ju ingen för, och bion … tja ? Svaret är att det är oklart. Men jag tänker såhär- blir du bjuden på partaj av ditt företag så skattar inte du. Företaget kanske, men inte gästerna. Det borde vara lika.
   Jag kommer inte skatta för det iaf, då låter jag hellre bli att gå, sååå fancy är det nämligen inte.🙈

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing