Okategoriserade

Matsmart bebis:)

Innehåller annonslänk för Matsmart 

.

Jag hämtade ut ett paket på affären häromdagen. Vet ni att man kan beställa bebisar från Matsmart?

 Just den här bebisen är åtta månader och jag kände att han var helt perfekt. Jag är inte helt säker på att det finns några kvar, men gå in och kika om ni känner att det är något för er:)

Annars ska jag ge er ett bra tips nu inför alla picknickar, alla avslutningar och alla fikastunder i syrenbersån. Matsmart har massor av kakor, Singoalla och Ballerina och allt möjligt. Till ett mycket roligare pris än i butiken. Jag har köpt m å n g a  rör med kakor för så här års så fikar vi. Mycket:) Jag lägger ut ett gäng i husvagnen, för där vill man gärna ha något med sig ner på stranden. Ibland tar vi med vattenmelon också, så vi går inte all-in på onyttigheter.

Eller jo, det gör vi nog. På sommaren. Resten av året är vi inte så fikiga av oss här hemma, mer än till kalas.

Jag och Patricia och Corrinda har också en ny favorit. Go grens gröna linser på tetra. Så mycket godare än de man kokar själv. Finns röda med, och massa böner och jox. Love it!

Och sen måste jag tipsa er om att Matsmart nu har en superstor BeautySale!

På mängder av bra märken!

Så in och fynda:) 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting