Okategoriserade

Gjort min plikt/utnyttjat min rätt:)

Jag har alltså röstat. Gört ni med, för om man inte röstar får man inte klaga sen. Det är sen gammalt.

Innan det så var jag hos Janelle på ett me&i  kalas. Alltså en klädvisning. Jag som precis betalat min förra räkning och inte alls hade nåt jag skulle ha, lyckades såklart hitta nåt nytt:)

Jag har nog inte visat er mina förra inköp? Får göra det vid tillfälle, jag planerar att ha kjolen på Corrindas student:)

Vår plan för söndagen var att åka till Norberg och ställa upp husvagnen för säsongen.

Tjena. Väderprognoserna säger ösregn, varvat med hällregn. Att sätta upp ett redan svintungt förtält i regn är nästan ogörbart, så det får vi skjuta på. Det innebär att jag blir solokvist hemma i morgon, kidsen skulle visst umgås. Det kan vara bra, så får jag gjort de sista uppgifterna som ska göras i plugget. Och som vanligt när jag lämnat in en bit text så kliar det i fingrarna efter att fortsätta skriva:)

I normala fall så har jag nya uppgifter som väntar så jag får hålla igen, men nu kanske jag fortsätter, det finns ju ingen anledning att dra på det:) I och med att det är fristående kurser så är det inte säkert att jag kommer in på C-kursen i höst, vi är många som konkurrerar om alldeles för få platser, plus att C-kursen inte finns på alla universitet. Det innebär att de som gått A+B kurs på annat håll, också söker sig dit.. Fy farao, jag vill ju verkligen fortsätta, och ihop med mina kursare såklart! Vi har ju följt varandras texter i två år nu, fatta vad tröstlöst att inte få fortsätta. Håll alla tummar  nu för mig är ni snälla ♥.

Men oavsett så kommer jag skriva klart den. Bara att det är betydligt enklare med lite feedback:)

.

Nu sitter jag uppkrupen i fåtöljen och ska kolla på Brad Pitt. Sämre kan man ha det:)

Han måste ha nån förkärlek för gamla krigsfilmer, för han har ju gjort massa sådana. Den här heter Allied. Jag har faktiskt inte sett den men Brad Pitt är alltid Brad Pitt:)

Än så länge är den lite seg, men lovande.

.

När vi var och röstade så messade Corrinda och frågade om vi kunde hämta henne. Hon hade varit på nån dagsfest för studenter, mellan typ 13-17 eller så. Det är så mycket studentskivor just nu, och det är så kul att se vad roligt hon har:) Hon är på skiva flera gånger i veckan, och alla har ju olika teman så det är mycket kreativitet här hemma just nu. Hon är duktig på att hitta på outfits, och det är imponerande:)

Jag försöker förslå att hon ska vara Marge Simpson, för jag har en gång i tiden sytt en sån kostym åt Janelle:)

Jag tycker fortfarande att det är rätt ok, för nån som inte direkt hade högsta betyg i syslöjd:D

Även min tolkning av Prinsessan Leia från StarWars är hyfsad….eller?

Jaja, bilderna är kassa, de är inte direkt tagna igår:)

Nåväl, hittills har Corrinda nekat, vänligt men bestämt. Fattar kanske varför;)

Nej, nu ska jag kika vidare på Brad ♥

Vi hörs snart igen:)

 

Kommentarer

  1. Johanna

    Ullie om du är sjukskriven och får ersättning från Försäkringskassan får du inte tjäna pengar på annat håll. Det kallas bedrägeri.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Och lite här kommer vi till det jag menar… är man sjukskriven ska man inte behöva tänka på att få in pengar… det är ju ett av de mest stressande saker som finns, hur ska man kunna bli frisk då?
      Vad gör man om man inte får en ersättning från FK som räcker till? Lägger sig ner och dör? Eller försöker få ihop pengar? Bedrägeri eller ej liksom…
      Tror att folk överlag försöker göra det
      Rätta, men även överleva.

  2. Ullie

    Hj hej fin blogg d u har . jag skrev visst på in gamla först jag hittade . du hade skrivit om detta me influensers
    jo jag har knappt gjort samarbeten innan man ja nu skulle ja behöva lite extra peng och sen är jag sjukskriven så något att göra
    Registrrade mej på sidan där men är osäker änå så ja u får gärna hjälpa och säga till Carl 😀
    gud vilka fina barn ni har du är verkligen en super mamma så grattis på morsdag kram ullieHj hej fin blogg d u har .
    jo jag har knappt gjort samarbeten innan man ja nu skulle ja behöva lite extra peng och sen är jag sjukskriven så något att göra
    Registrrade mej på sidan där men är osäker änå så ja u får gärna hjälpa och säga till Carl 😀
    gud vilka fina barn ni har du är verkligen en superr mamma så grattis på morsdag kram ullie

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting