Okategoriserade

Klänningar och badkläder:)

I annonssamarbete med Ellos

.

De här varma dagarna vi haft, visst ger de mersmak? Varvat med dagar som idag då regnet öser ner och man måste dra på jeans och skinnjacka, kanske till och med en halsduk, så uppskattar jag dem enormt. Jag lever mycket mer på sommaren, kanske tragiskt på sitt sätt, men sant:)

Jag mår så mycket bättre på alla vis när det är sol och varmt. ☀️

Med tanke på hur alla uteserveringar är överfulla av glada positiva människor som ler mot en så är jag mest troligt i gott sällskap:)

Ska vi ta och kolla på lite klänningar?

De här kommer från Ellos🙂

Rosa klänning, svart klänning, finns även i grönt, vit med mönster, svart och vitprickig byxdress och den som ser blommig ut är faktiskt citroner 🙂

Min favorit här är den svarta eller gröna. Modellen är lika, och så fin med den lilla kragen och v-ringningen.

Citronklänningen klassas som Strandklänning, och då glider vi in på stranden då:)

Seriöst, vad har hänt med mig och gult? Plötsligt gillar jag den färgen. (Och kokos och halloumi som jag också avskytt i alla år?)

Bikini med flamingos:) byxa, bh

Citronkjolsarong

Bikini med citroner, byxa, bh

Gul sarongkjol, se mer nedan:)

Svart kjol

Ellos bidrar gärna med stylingtips och det här köper jag rakt av.

Den här bikinin är så fin tycker jag. Kanske vill jag ha mer tyg i byxan. Ska fundera på det.

Men kjolen är ändå mitt Villhöver här.

Man kan ju alltså ha den lite som man vill, ungefär som den gulprickiga jag visade er förut. Först som kjol då, uppenbart. Den är tunn så man kanske inte vill ha den på stan eller festen, om det inte är poolparty förstås, då är den klockren.

Eller så hissar man upp den en våning, det ser ut att vara knytband så även utan en rejäl hylla borde den sitta kvar. Det är annars mitt problem med axelbandslösa kläder. Jag har inget som hindrar dem från att åka ner?

Jag har inte bestämt mig för vilken av de här strandkjolarna jag ska beställa, de finns i för många modeller och färger, men den här gula med en lei om halsen på Hawaii i vinter…?

Den kan vara en vinnare 🙂

.

Ni vill kanske ha lite rabatt?

Såklart:) med koden: 460008

Får ni 40% på dyraste varan på ordinarie priser, inklusive externa varumärken. Gäller ej möbler. Koden är giltig t.o.m 31/5. 

Ni kommer direkt till Ellos HÄR

????

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting