Okategoriserade

Robinsonfinal!!

Snart börjar den, klockan åtta idag, för sen ska det vara valvaka.

Ni som skiter totalt i Robinson kan hoppa över det här inlägget:)

Ni som kollar, vem tycker ni ska vinna?

För mig finns det en enda vinnare i år, och det är Klas Beyer.

Det har jag tyckt från allra första början, men inser nu, när jag till och med tycker om hans tatueringar, som jag tyckte var som ett kladdpapper från början?att jag är helt såld på killen. Han är liksom tio poäng av tio, och med guldstjärna bakom. En så kompetent och komplett kille med hjärtat på det rätta stället. Han har lidit av paktandet och bara velat vara snäll och rättvis. Och så är han stilig. Jag älskar honom 🙂 Kan man klona honom och kanske lägga på några år… han är aningens för ung.

Så, Klas är min vinnare, och det oavsett resultatet. Han visade att man kan vara snäll och ärlig även i Robinson.

Vem tycker ni?

Vi hörs 🙂

Kommentarer

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Varför? Bara för att hon är tjej? Jag avskyr sånt ??. Det sägs hela tiden, samma på Biggest loser tex . Jag ser inte folk som kön utan personer och den mest kompetenta ska vinna. Det är ofta en man. Om en man är mest komplett är han även den som ska vinna, inte en tjej för att hon är tjej. Jag skulle hata att vinna/ få ett jobb/ fördel av den enda anledningen att jag är kvinna. ? Jag ogillar paktande men något som är ännu värre är tjejpakter. Trots att hon paktade satan hade jag tyckt att Linn var helt värdig som vinnare, hon var grymt allround och kompetent och backade inte för något. Men Klas var ändå hästlängder före i empati, rättvisa och ledarskap, kunskap och ärlighet:)
   Mkt mkt värdig 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing