Okategoriserade

Starkare:)

Det roligaste som finns är att göra framsteg:) Att utvecklas och bli bättre.

Jag har inte alltid gillat utmaningar, tvärtom, så har de varit ganska läskiga. Från att ha varit en tjej som hoppade från tian i badhuset om nån sa att jag inte vågade….till en som inte riktigt vågade just nånting..? Fattar inte hur det gick till men tror det stavas ATT BLI MAMMA?, överlevnadsinstinkten kickade nog in. Man måste överleva för att ens barn ska överleva. Då får bungyjump och fallskärm vänta 🙂

Nu är jag tillbaka, men kommer nog aldrig känna att just bungyjump är aktuellt. Tror jag. Men jag har svårt att stå emot en utmaning. Det behöver inte vara stort utan räcker med att jag känner att det är lite svårt eller obehagligt , så vill jag gärna överbevisa mig själv att jag törs.?

Det började nog med Familjen Annorlunda. Något jag aldrig tänkt att jag skulle göra, aldrig velat och definitivt aldrig vågat. Trodde jag ja?.

Men nu ska jag berätta vad jag blivit bättre på:)

Nämligen att gå armgång.

På gymmet finns en sån stege i taket, lite som den här:

Fast man får ingen hjälp upp, det finns inga sidor, och eftersom jag inte är tillräckligt lång eller spänstig för att hoppa upp så får jag släpa fram en box och klättra upp på. Sen tar man fram som sin inre apa och klänger och dinglar. 🙂

Jag har kunnat gå kanske fem, sex stegpinnar, i nåt enstaka fall tio. En gång och sen har armarna varit totalslut. Idag så körde jag hela vägen, räknade till 15-16, och hade kunnat gå lite till, men då vinklas den uppåt, och avståndet till golvet kändes läskigt långt ?

Man vill ju inte slå ihjäl sig när man hoppar ner. Jag gick tre vändor, och det känns till och med helt ok i handflatorna som man skaver upp rätt rejält. Få se hur det känns i morgon 😉

Jag är imponerad av mig själv ju:)

Så en klapp på axeln så här på Mors dag ger jag mig själv 🙂

.

Mors dag ja. Det här lade jag på instagram.

Mina fina ungar!!

Jag hade ju tänkt vara i Norberg och sätta upp husvagn men så blev det ju inte, regn, ösregn, hällregn. De fyra minsta var med sin andra förälder och övriga lite utspridda. Förresten, Jordan stannade hemma idag, så de tre minsta då. Eller.. ja ni fattar:)

I stället blev det fika hos mamma och pappa, och sen gymmet. Funkar det med:)

Janelle och Simon kom med detta i fredags.

En blomma gjord av kakor med kristyr på, som de gjort själva. ? Simons mamma fick en likadan idag så jag har inte kunnat visa den innan:)

Så fin! Av Patricia fick jag något jag inte visste fanns men ville ha så fort jag fick vetskap- en bilparfym från Rituals ?.

Jag ska städa och tvätta bilen innan jag sätter i den, och för det krävs det bättre väder:) men sen så. Jag ska skrubba av husvagnen också, den är full av flugor och smuts.

Så gör vi ett nytt försök på onsdag eller torsdag.

Veckan är som alltid full av grejor, i morgon har Jordans klass en stadsvandring, där de ska visa och prata om våra sevärdigheter, som Domkyrkan och slottet. Jag måste komma ihåg att avboka träningen, men det är ok, det brukar vara kul:)

Tisdag har jag ett kul möte, onsdag el torsdag är det husvagn och sen är det olika saker jag inte kommer ihåg. Jag har ett bra minne men det är kort?. Tack och lov brukar jag komma ihåg det allt eftersom.

Nu ska jag äta lite, och sen sova. Jag råkade somna vid fyra i morse.. anledningen? Jag låg och läste. Det hade ju varit okey men nu läste jag min egen fantasytext, som jag ju då vet ganska exakt hur den slutar. Men ändå så var jag så nyfiken på hur det skulle gå? Jag vet inte, men det är nog ganska knäppt:)

Den är inte klar heller, jag har inte haft tid. Det slog mig hur jag utvecklats i skrivandet bara på den texten. Början var rätt kass, för att sen stila till sig. Ska skriva klart den helt enkelt:)

Nej men nu är det matdags, som sagt, vi hörs snart.

Natti natti ?

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing