Okategoriserade

Dagarna som kom och gick :)

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

Idag gick dagen ganska spårlöst förbi. Jag körde bil, det regnade, jag tvättade, städade, skurade golv, torkade av dyngsura hundar som varit ute i trädgården, konstaterade att jag måste klippa gräset, det har vuxit hur mycket som helst, men det regnar ju hela tiden!! Handlade, sov middag för jag hörde på radion att det var hälsofrämjande ??, vek tvätt, lagade mat.. körde lite mer bil…? Ja, det blev inte roligare än så:)

Fick vänta på fyra tåg vid järnvägsövergången hemma, det är som vanligt:)

Vid den övergången ska det så småningom bli en station, så man slipper åka buss in till stan för att sen åka förbi hemma med tåget. Det har de lockat med så länge vi bott här, i tretton år;) men det är visst långsiktiga planer. Men huspriserna gick upp, och ligger fortsatt högt:) Alla vill ju pendla till el Stockholmo nu för tiden, och då är det kanon med en station här. Men de som köpte hus för att det snart skulle vara en verklighet hinner nog gå i pension 😉

Jag skulle inte ha något emot det, mest för att de gånger jag åker så tar det en evig tid med buss. Eller när man är på väg hem, vet att man kommer missa bussen precis och måste vänta, och vet att det är en sjuminuters promenad om den funnits?

Jaja:)

Jag skulle önska att det slutade regna nu faktiskt, nästa vecka tar Corrinda studenten och jag vill röja ur poolrummet innan dess, samt fixa snyggt ute. Det är inte görbart i ösregn. Inte alls.

Men inne är det ok så vi får väl sitta inne, om det nu ändå ska vara tråkväder.

I morgon drar vi upp husvagnen till Norberg??.

Jag tycker det känns lite sådär för som sagt så har det varit lite väl mycket strul. Det känns inte riktigt välkomnande. När man inte får info så man missar saker så framstår man som en idiot som inte fattar. Fast det är bristen på info från deras håll som brister. Jag ska se om det går att få nån rätsida på det. Men det ska bli härligt att få campa igen!! Ungarna tjatar och längtar och jag ser framför mig hur jag ska sitta och sippa rosé och knattra på min roman. Mest troligt så kommer jag släpa dit samma vinflaskor som stod där förra sommaren, och som alltså redan varit där en säsong, mellanlandat en vinter i kylen hemma och nu får åka tillbaka…. för att antagligen släpas hem i höst igen. Dricka vin ensam är inte min paradgren, jag känner mig som en alkis. ??.

Få se om jag ändrar mig i sommar, men det är nog inte troligt.

I morgon hoppas jag att väderprognosen håller, den säger smådugg men inget mer. Det blir för tungt att sätta upp förtält i regn.

Sen blir det räkmacka på caféet som jag alltid glömmer vad det heter, men det är inte Elsa Anderssons. Den är nämligen inta lika god ?.

Jag längtar!!Efter campinglivet, inte räkmackan. När vagnen kom hem i veckan så öppnade jag och snosade i den, och det luktar gammal husvagn, precis som det ska. Ljuvligt. I år har jag tänkt köpa en paviljong, alla andra har en och man vill ju vara som de andra;) men kan inte bestämma mig för vilken. Tror det blir Ikeas. Lite korkat kanske för jag är ju orolig varenda gång vi åker dit att förtältet slanga kollapsat, ska jag fundera över om paviljongen är hel också…? Men jag behöver skuggan.

Jag funderar på om de här ljusstakarna ska få följa med ut?

De är superfina på vardagsrumsbordet, men ger ett lagom ljus.

Hög kupad ljuslykta

Rak ljuslykta

Jag kanske får köpa ett par till, och ha på varje ställe:) Det är vanliga värmeljus i.

Det måste funderas på!

.

Nu ska jag ta hand om en tvätt och sen leta reda på batteriladdaren och skruvdragaren. Plus mina jobbarbyxor och handskar.

Vi hörs i morgon !!

Natti natti:)

Kommentarer

 1. Anna

  Vi ställde upp husvagnen en helg på campingen i Norberg, aldrig mer! Visst nära till affärer o så, men det finns så mycket finare o fräschare campingar. Fagersta har faktiskt en helt ok, även Östa.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Alltså jag ÄLSKAR campingen, det är bara att infon liksom är usel till säsongare, alla har inte stått där sen gamle kungen regerade… , och det är mkt klubben för inbördes beundran. På ett sätt jag TROR bara är lite naivt och att alla vet vad som gäller.

 2. Pia

  Du menar Need coffeeshop! Det har tyvärr stängt.. det svepte in en stockholmare som köpte fastigheten, chockhöjde hyran så inget levande har råd med den.
  Du får åka till Brukskyrkan i Fagersta istället. Fast det såklart.. det är vägarbete mellan Norberg och Fagersta!
  Förresten ha de byggt en parkourpark bredvid skateparken i Fagersta-kan nog falla kidsen i smaken!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing