Okategoriserade

En tjejkväll:)

Förra veckan så tog jag med Lovelia och Trixie på en tjejkväll. Vi mötte upp med Mirka och Selina på vägen så vi kunde åka i en bil. Det är helt galet, men varenda gång jag ska möta henne där så blir jag sen. Oavsett hur långt i förväg jag åker! Det är på helt andra sidan stan och det finns ingen bra väg, bara sämre eller sämst. Nu valde jag motorvägen, det alternativet hade jag inte testat och tänkte att det blir bra, där är det inga köer. Eh jo… och sen blev det vägarbete när jag kört av, vägarbete med lots.. jisses Amalia. Jag åkte 45 minuter innan vi skulle ses och kom tio minuter sent. Sträckan är enligt kartan runt tre mil, och ska ta 25 min. Minus trafik helt klart;)

Nåväl, vi kom fram till sist!

.

Vi skulle vara på NS Skönhetssalong i Enköping, och vi mötte där upp med Helena, en av Mirkas kompisar som jag träffat flera gånger. Superhärlig:)

Vi blev bjudna på så fina snittar?

Så gott!! Jag älskar snittar, och så gör även mina tjejer. Det är så gott att bara plocka lite:)

Sen fixades vi lite, jag och mina tjejer ville ha permanent nagellack, som alltså håller i flera veckor utan att bli fult.

Jo, Patricia är utbildad, men ni vet hur det är med Skomakarens barn;)

Mitt lack heter Cateye och är olika färg beroende på hur man vinklar naglarna, lila eller gröna. Det är magi:)

Tjejerna valde mer diskreta men det är inte min grej:)

Snyggt, och jag har fått så många komplimanger för det:) Jag gillade inte helt att ha gelenaglar för jag tyckte jag tappade en del fingerfärdighet, det var svårare att plocka med småsaker, som nålar ex. Därför ville jag testa det här, för nagellack är så snyggt men inte när det är skavt. Då måste det bort pronto! Det blev starkt och hållbart❤️.

Därmed inte sagt att jag aldrig ska göra naglar igen, men det har bara inte blivit av. Jag tycker det är så tjusigt med långa naglar och har ofta min egna rätt långa, men så bryter jag av en och då klipper jag ner alla, det är fult annars:)

Trixie 🙂

Lovelias naglar lyser i mörkret!!! Så svårt att fånga på bild men de lyser mycket bra. Urcoolt ju!

Salongen ligger alltså i Enköping och är väl värd ett besök om ni funderar på något skönhetsfix.

Lovelia

Mirka hade en bokad tid för gelenaglar några dagar senare men fixade sina fransar. Hon har ju långa och fina i sig själv, och då kan man göra ett lashlift, permanenta dem alltså.

Det blev så himla fint!

Linnéa anslöt med oss och vi hade en så himla mysig kväll. Massa snack och skratt och härliga behandlingar. Tjejerna som har salongen kan skräddarsy event och tjejkvällar helt efter vad man önskar:)

Så duktiga! De tillsammans täcker in det mesta man vill göra på en salong, allt från vaxning till massage.

Efter några timmars mys så tackade vi för oss och packade in oss i bilen igen. Tusen tack Helena för den roliga kvällen, och tusen tack alla tjejer.

Nu vet jag med bestämdhet att det bestämdes att vi ska dansa poledance ihop, nästa gång vi kör en tjejkväll ihop… Jag kan inte ens skylla på att jag var full när jag sa ”Javisst, det gör vi!!” för jag var ju spik nykter?. Poledance…. Om ni sett mig dansa så förstår ni. Men vafan man måste testa i alla fall en gång. Jag är mest fundersam till hur man ens kan hålla sig kvar på den där stången uppe i luften, samtidigt som man snurrar och gör massa moves…? Kanske ramlar ner och bryter nåt.

Jaja, det blir i höst, så ni kommer få bildbevis då?

.

Eller inte…??

Vi hörs snart igen!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing