Okategoriserade

Snart aktivering :)

Jag sitter i solen, kaffet är precis urdrucket och jag ska alldeles snart byta om till träningskläder:)

Ett grispass med David väntar och jag fasar lite mer än vanligt idag. Det har blivit nästan ingen träning alls denna vecka. Det kallas för Livet, och inget att bekymra sig över ?. Vissa veckor är knöliga att få ihop, så är det bara. Men det blir alltid lite extra jobbigt när man väl kör efter ett litet, eller långt uppehåll.

Det blir nog bra!

Jag har precis skruvat ihop en ny kompis.

Ett stycke sopmaskin.

Jag har så jäkla mycket att sopa, och det är så jobbigt att det slarvas deluxe och så får man sten i barfotafötterna. Och blåsor i händerna. Nu kan jag bara promenera runt och det blir grus och bös-fritt. Jag köpte den i Mors dags present till mig själv:) Allt som kan underlätta livet är välkommet. Jag har massor ändå.

Igår satte Patricia fart på oss alla. Hon har länge pratat om att vi ska städa poolrummet och jag jag sagt Snart. Jag har haft för mycket annat helt enkelt:)

Men igår blev det gjort, halva är nu superstädat och så fint det kan bli. Massor av sopor har kastats och det som är kvar nu ska på olika sätt åtgärdas.

Poolrummet är ju ett irritationsmoment. Poolen funkar inte, den är från 1973, med solceller till som ligger på taket och inte är så bra längre. Typ inte alls?. De är alldeles för tunga för att jag ska orka släpa ner dem, så de ligger där. Om jag skulle fixa i ordning poolen skulle det nog kosta lika mkt som att köpa helt nytt. Eller i alla fall uppemot de summorna. Så varför slita och kosta på något som ändå bara kommer bli halvbra?

Den är nersänkt så ta bort den är det inte heller bara att göra, då måste den fyllas igen och läggas plattor ovanpå. Sen har vi själva uterummet den ligger i. Även det från 1973 och i stort behov av renovering. Jag har aldrig trivts att vara där inne, jag är hellre inne i huset eller ute i trädgården. Det är inte isolerat utan som en inbyggd altan, eller lite mer kanske. Stort, tror det står 40kvm på ritningen. Allt skulle jag säkert kunna göra själv, men det skulle bli svinmycket jobb och kosta åt helvete för mycket.

Så vad gör man då?

Jag har valt att blunda. ? Jag vet inte riktigt hur jag annars ska göra faktiskt. Men, det skadar inte att det är städat, och idag ser det riktigt trevligt ut.

Jag tänker ibland att jag ska göra ett gym där ute, men det är alldeles för orart när vädret är kallt och regnigt, och för varmt när det är fint. Ja, ni ser.

.

Efter träningen, och en halvtimme för att vätska upp sig och få på skorna, utmattningen brukar vara total, så ska jag handla lite mat, och sen är det ju tacos.

Sellman hjälpte till att kolla vad som ska handlas… han har alltid varit så nyfiken på kylen och nu bestämde han sig för att klättra lite. Han är den mest nyfikna katt jag någonsin träffat på. Nyfiken och orädd och supersocial. ?

.

Nej nu måste jag ila!

Ha en bra fredag så hörs vi snart 🙂

Kommentarer

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag gillar inte ketchup, men de få gånger jag vill ha, på varm korv?så måste det vara Heinz, inget annat är ätbart:)

 1. Ann-Charlotte Larsson

  Du nämner ofta poolrummet. Skulle vara kul med en bild så att man ser det framför sig. Städat eller ostädat spelar ingen roll ??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing