Okategoriserade

I morgon smäller det:)

I morgon tar Corrinda studenten🎉

Hon har jobbat så bra under de här tre åren och jag vet att hon kan vara stolt över sig själv. Jag vet också att det är väldigt blandade känslor, nu är liksom barndomen slut. Jag är såklart hur emotionell som helst och vill gråta och skratta samtidigt 🙂

Min lilla bebis tar studenten. Obegripligt.

Den andra tvillingen, Robban, latade sig igenom första året i gymnasiet och får vackert vänta på sin tur. Även om det är surt såklart så löste det mitt kloningsproblem – man kan inte vara på två ställen samtidigt.

Och faktiskt så får de ju på det här viset en egen student, som alla de andra syskonen. Om man nu ska vara positiv 🙂

.

I morse åkte jag iväg för att kolla på när Jack babysimmade. Det var sista gången på terminen och alltså sista chansen.

Skrutten❤️.

Det var mysigt att kika men alltså, samtidigt jäkligt märkligt. JAG har ju varit i vattnet hundra år med bebisar, nu är man förvisad till bassängkanten:)

Å andra sidan igen, det har sina fördelar att barnen blir större. Även om jag nog alltid kommer sakna att ha en bebis:) Tur det kommer att finnas lånebabys i familjen för ganska lång tid framåt 😍.

Janelle är precis utbildad babysimsinstruktör och kommer hålla i kurser till hösten här på Linneans simskola. Jag rekommenderar alltid alla att gå på babysim om man har möjlighet, det är både mysigt och livsviktigt. Barnen lär sig vattenvett.

Jack tittar mer på mig än på vattnet:)

Han var såklart den duktigaste bebisen i hela bassängen. Det ska man tycka om sin egen avkomma:)

När de simmat färdigt så åkte jag hem och klippte gräset och fick lite skrämselhicka när gräsklipparen började visa att den var törstig. Jag var inte klar, och var osäker på om jag hade mera soppa, men det fanns en halv dunk. Pust!

Trimmern hann jag inte med, utan sopade av uppfarten i stället. Helt ovärt för det har blåst idag och massor av bös och fnas ligger överallt. Vips var klockan träningsdags och det var bara att hoppa i tights och linne och dra iväg.

Idag gick det uselt. Riktigt riktigt dåligt. Jag var flåsig och svag. Tre varv och jag kände mest för att grina en skvätt, men bet ihop och gjorde klart. Och gick därifrån fort som fasen:)

Jag vet inte vad det var, kanske syrebrist för det är varm och kvavt i lokalerna nu, eller så var set gårdagens pass som satt kvar. Dåligt idag kan bara bli bättre på fredag:)

Till H&M sen för att köpa shorts till pojkarna. Jag ville ha mörkblå men det fanns inga storlekar så det blev kakigröna cargo i stället.

Jag köpte skjortor till dem från Zara för ett tag sen, i nån slags linnebeige med ett tryck av gamla amerikanska bilar. Tror det kommer bli fint.

Och igår var jag iväg med Corrinda Trixie och Lovelia och köpte skor. Jag älskar Skopunkten, för jag kan inte direkt se att deras kvalite är sämre än mycket dyrare skor. Dessutom så är det bara att gå tillbaka om skorna håller dåligt 🙂

Sex par skor =800kr, det får ändå anses ok.

Jordan och Jamie fick varsitt par nättare gympaskor utan knyt. Båda kan knyta men det är ju skönt att slippa:)

Corrinda fick två par, och de andra två tjejerna varsitt. Pust, nu har nog alla skor för sommaren. Ta i trä 🙂

Hemma hade Patricia med hjälp av Novalie röjt det sista ute så när jag kom hem med varor från affären kunde jag bara luta mig tillbaka:)

Alldeles snart ska jag gå in och skära ihop en sallad, men vill suga i mig det sista av kvällssolen först

Ja, det är en plastblomma:)

Patricia har plockat ut alla vi äger, eftersom jag inte köpt några äkta. Jag vet inte om jag ska det ens, för då måste nån vattna dem. Det brukar kunna missas när jag är i husvagnen. Men någon ska det väl bli. Jag har tre pelargoner i alla fall. Äkta:)

Det känns som vi har koll inför morgondagen. Ta i jättemycket trä.

Nu kom Corrinda och ville ha skjuts i morgon bitti, klockan halv sex… Jippie, hej då sovmorgon😂

.

I morgon kväll sen så är det ju Bon Jovi!!

Jag har längtat så, och är glad att det var i Stockholm så jag kan göra båda. Att missa Corrindas student är ju inte ett alternativ, men att åka iväg på kvällen är fullt görbart. Hon ska ändå iväg:)

.

Nu är det ju så också att vi har fyra ståplats över, och en i Golden Cirkel. Vi kommer stå i golden. Om nån känner sig sugen på att gå, så säg till! Jag lovar att det kommer bli kanonbra 😍

Jag syrran och Mirka kommer åka tillsammans och möta upp de andra på plats. Kan alla bara köra som folk i morgon så inga olyckor skapar köer? I så fall kanske vi måste be om trafiklejd eller en helikopter 🙂

Håll tummarna för att det klaffar som vi önskar:)

.

Nu ska jag laga lite mat, och försöka knö in den i kylen sen🙈

Vi hörs kanske i morgon, men annars garanterat nästa dag 🙂

Kommentarer

 1. Ann

  Usch vilken pappa att inte bryr sig om sina barn han hjälpt till att skaffa.
  Måste vara en stor sorg och besvikelse samt tomhet från er allas sida.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Nej. Och det är samma svar på vad det än gäller med barnen. Han kommer aldrig. Han visar exakt noll intresse av att själv höra av sig till mig inför sådana här saker och då får det vara. Bollfan ligger hos honom.
   Om du läser min äldsta dotter Janelles blogg så kan du få reda på hur han gjorde när de råkade mötas i ett köpcentrum. Han och de minsta barnen hade umgänge, och när de mötte Janelle stannade ungarna och snackade. Han..? Han gick förbi och stannade en bit bort. Det var första gången de sågs på sex år, och första gången han såg Jack.
   Så lite på den nivån är det.
   Corrinda har gått Sam beteende 🙂

   1. L

    Vad menar du med sista meningen i ditt svar?
    För övrigt har jag ett ord för såna som ditt ex. På ren svenska SKITGUBBE.

   2. Marie

    Läste det lnlägget och kände bara men va fan de ska vara hennes pappa 🙁 Vet inte vad de är med vissa föräldrar. Min mamma förlorade vårdnaden om mig (tack och lov) och i stället för lägga energi på få träffa mig så la hon istället energin på göra pappas liv så djävligt så mycket hon kunde vilket i sin tur påverkade mig och mammas relation dåligt. Så creed till dig och andra föräldrar som finns där för era barn alltid och vill deras bästa och som ställer upp mm. Det är er man minns och som man väljer ta hand om som gamla, mamma får klara sig själv hon har aldrig funnits för mig så varför ska jag hjälpa henne nu. Nä de blir pappa som får hjälp av mig nu är de min tur ta hand om honom på ålderns höst så han får de bra 🙂

 2. Camilla

  Räkna med tät trafik i Stockholm i morgon,
  Kö från alla håll 21 innerstadsgymnsium har urspring i dag det i hop med kommande långhelg och arbeten runt slussen.
  Åk så sent som möjligt så kan man hoppas på att eländet har löst upp sig.
  Annars kan du ta bilen till Upplands-Väsby och pendeln in.

   1. Katarina

    Det har varit kaos med mycket trafik på E4:an från Väsby söderut hela veckan, skulle inte chansa, instämmer med föregående talare att ställa bilen och ta pendeln från Väsby.
    Ha så kul på konserten 🙂

 3. Elisabeth

  Har också student i morgon vår yngsta som kämpat på efter en termin på fel skola utbränd och nu student 2 år efter sina årskamrater så stolt över henne som bara den

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing