Okategoriserade

Svettigt:)

Nu är det varmt hörrni!! Jag älskar det:)

Hela onsdagen rann svetten, först på studentuppvaktningen och sen på konserten. Igår satt jag ju i skuggan och kände att det var helt ok där:)

Men sen började det dra lite i benen, man borde kanske aktivera sig? Eftersom det var så jobbigt att springa efter tåget så funderade jag på att springa. Men jag får ju så förbannat ont i hälen av det:/

Backintervaller då? Ja det funkar ju, och nu borde ju snön ha smält i slalombacken. Det är konstsnö och ligger ju kvar en evighet.

Messade syrran : backintervaller? Och fick till svar att hon hade skoskav. Men så bestämde hon sig för att tejp funkade, och vi möttes upp i backen.

Fick som synes med Lovelia och Jamie:)

28 grader varmt och backintervaller? Ja, det funkar, det är lökigt men det är skugga på den sidan. Det var svintungt, men ändå inte riktigt lika tufft som förra årets första gång, så man kan notera en anings förbättring:)

Det är vidrigt men samtidigt sätter pannbenet in, man ska klara det.

Idag kändes det i rumpa och lår.

Och när jag idag åkte iväg till Friskis för ett träna med instruktörspass så var jag svettig redan när jag drog på kläderna. När jag kom fram så rann svetten längs ryggraden. Efter de 2000 meterna rodd så gjorde vi 120 utfall med stång. Redan här var jag blöt inifrån och ut😅.

Idag blev det ett pass på gymmaskiner, det har jag inte varit med på förut, och det var kul. Men jobbigt. Och nu är jag en blöt fläck;)

Ville inte ens åka in på Ica innan jag duschat för alla kläder var alltså på allvar lika blöta som om jag badat med dem.

Fräscht:)

Nu har jag duschat och kom på att jag kanske kunde delegera ut att handla till tacos till Janelle och Simon. Det fattades bara bröd och nån ostdipp och det kunde de absolut göra, så då hinner jag skriva lite här:)

Jag ska inte äta tacos idag utan på Pitchers⚽️. Det är fotbollskväll och det ska bli så kul, det var så länge sen:)

Jag har ett bokat träningspass i morgon men det kan tänkas att det blir avbokat, beroende på hur kul det blir ikväll🙈.

Jag borde pumpa en cykel och cykla in, men med tanke på att det blåser lite, garanterat motvind, och jag ska över ett varmt stort gärde så tror jag att jag avstår. Det är ju trevligt att inte vara svettig direkt, även om det brukar kunna vara rätt lökigt på sportsbarerna. Jag kanske tar en såndär hyrcykel hem inatt, eller en voi. Alltså en elsparkcykel. Tur eller otur så kan vi tydligen inte köra dem ända hit ut, det är utanför nåt område. Det skulle kunna kännas som en skitbra idé nämligen, klockan tre på natten, om Sverige vunnit och ölen flödat. Även om Sverige förlorar och ölen flödar kan det tyckas vara en bra idé;)

Men nu går inte det. Jag tror det är bra:)

Om vädret är så här ljuvligt i natt så kan jag också tänka mig att gå hem. Det tar en timme men kan vara ganska skönt.

Vi får se, hem kommer man alltid.

Jag hinner umgås med ungarna vid middagen i alla fall, så jag får det bästa av två världar:)

.

Nu ska jag luta mig bakåt i solstolen och blunda lite. Vi hörs snart igen !!

Kommentarer

 1. Sandra

  Med tanke på att Voi brukar kunna hamna ute vid ulva kvarn och hyrcyklar ända ut i Bälinge så tror jag de räcker ut till Bergsbrunna med 😁

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Ja de går dit men det sägs att de inte går att stänga av, utan står och tickar pengar. Vet inte om det stämmer men tills jag fått det bekräftat så testar jag inte🙈. Voi alltså, cykel funkar 🙂

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag bryr mig inte så mkt om pengarna, men ju fler som klagar så kanske de måste göra något med arenan för att få till ett bättre ljud 🥵

 2. Maria

  Jag älskar din blogg. Har följt både dig och Mirka en tid. Skillnaden er emellan är att du är författare. Du skriver som om man är där. Ser och hör och känner. Om du någonsin publicerar en bok köper jag den direkt!
  Sen Mirka ställde in i sista sekund med ett sms utan att ringa och försöka med alla medel få tag på dig sjönk mitt intresse för henne. Man gör inte så!!!

  1. M

   Ta och gå in på Mirkas blogg och ställ era frågor där! Det kanske kom viktigare och allvarligare saker emellan än att gå på en Bon Jovi konsert. Det är inte alla det alltid flyter på som på räls för.
   Mirka har väl inte på nåt sätt gjort nåt fel. Kanske fick hon förhinder precis innan och slängde iväg sms om det. Mirka kan väl inte ha ansvaret för om Carola kommer iväg eller ej.

  2. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Åh tack ❤️ Jag känner mig oerhört stolt över att du tycker att jag skriver bra 😍😘

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing