Okategoriserade

Knut

Kan vi prata om det här med att jag har fått tillbaka den senknuta jag hade på axeln för några år sen😳. Då gick jag till Dr Dreamy som förvisso klämde och tog lite i mig;) men sen sa upp vår korta, heta( det var snorhett i undersökningsrumnmet) bekantskap genom att säga att den skulle försvinna av sig själv.

Och det gjorde den, ganska snart efter att jag varit där. Typiskt. Så nu tänker jag vänta ut att den försvinner. Den gör inte ont, mer än om jag trycker på den. Eller råkar sätta väskans axelrem på den.

Men det är ju skitfult!

Va?? Ser ni? Precis vid vita linjen. Helskumt. Ser ut som nåt håller på att sticka hål på huden inifrån. Usch.

De behandlas oftast inte, de försvinner av sig själv, men man kan punktera och suga ut vätska. Eller få kortison. Inget av det lockar så jag väntar väl då. Dr Dreamy har ändå slutat där😂.

.

Jag har en fråga om Ac. Min verkar ha sagt upp sig:/ Jag vet att man kan fylla på kylmedel, men är ju inte hundra på att det är felet. Egentligen var det nog ingen fråga förresten:) jag ville mest bara att ni skulle säga att det alltid är det som är felet, att man bara skvimpar i lite vätska och sen är allt perfekt. Och gärna vart man gör det:)

.

Idag på träningen gick det sådär. Alltså värme i all ära men på Friskis är den inte kul. Deras ventilation måste vara komplett värdelös. Första stationerna gick bra, kändes som det skulle funka utmärkt, men sen efter ett varv var det som att gå in i en total vägg av matthet. Sen var det enbart pannben:)

Och dyngsura kläder idag igen. Som nu är nytvättade och hänger på tork.

Corrinda ville ha sushi till middag, och eftersom de små var med den andra föräldern och Patricia skulle iväg, så var det bara hon, jag och Novalie som åt hemma. Novalie ville ha en såndär färdig pasta alfredo, så då blev det sushi:)

Som åts ute, i skuggan och smakade utmärkt. Sen har jag nog ätit ett kilo vattenmelon också, så jag bör vara rehydrerad tycker jag.

Jag sitter och väntar på att nattkylan som kom med den lilla regnskuren ska hitta in i sovrummet. Det går sådär, men jag kollar på film ett tag till då;)

I morgon ska vi iväg på en liten utflykt, om det känns lika lockande då som nu. Annars måste jag montera upp en studsmatta och ner en annan.. det lockar inte det minsta men jag måste ju:)

Vi hörs snart igen 😘

Natti natti

Kommentarer

 1. M

  Finns sajter där du kan få offerter.
  Sök på Google,
  Be nån testa din AC. Är det bara vätskan som ska fyllas på blir det inte så blodigt.
  Är det annat fel avgör du ju själv om du vill laga eller ej.

 2. Fia

  En ac blir inte tom utan anledning. Åk till en verkstad och felsök. Förmodligen har du ett läckage nånstans

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Ja, eller så är det för att den aldrig blivit servad och vad jag förstår så försvinner en viss procent kylmedel varje säsong. Sluta nu att måla fan på väggen tack 😱😂😂

 3. Tess W

  Vi hade också det problemet med förra bilen. Jag tror att det bara kan fixas på verkstaden. Vi fyllde på den varje sommar så funkade den några månader. Men jag kan ha fel för min brorsa är bilmekaniker så det kan hända att det var därför vi inte fixade det själv… Sen kan det ju vara olika fel så jag skull kolla upp det på verkstan därför. Ha en riktigt bra sommar! Stora kramar Tess W

 4. Helena

  Vi hade också fel på vår ac för ett par år sedan. Jag hoppades också på att det var nytt kylmedrl som behövdes men tji fick jag. Det var någon slang som var trasig och kostade 6000(!!!!) att laga.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing