Okategoriserade

Sol och bad:)

I annonssamarbete med Ellos

.

Nu har vi haft några ljuvliga och riktigt varma dagar, och då börjar jag gräva i garderoberna efter lösa kläder. Man kan inte ha tajt när man svettas så det rinner:)

På Corrindas student var jag så glad att jag hade en lös luftig vit blus för hade den suttit åt hade den varit genomvåt. ? Och hade den varit ljusgrå som jag funderade på, så hade den varit svettfläckig;) Uäck:)

Det absolut bästa att ha på sig de här dagarna är ju bikini. Och måste man ha riktiga kläder så är en luftig klänning det självklara valet. Lite som de här från Ellos.

Vita klänningen

Rosa blommig

Gröna Maxiklänningen (finns i fler färger)

Maxiklänning i ormskinn 🙂

Baddräkt

Gulmönstrad klänning

Gul bikinibh

Gul bikinitrosa

Gul bikinibh

Gul bikinitrosa

Gul strandklänning

Jag är jätteförtjust i den gula klänningen

Den är så somrig?.

Men fortfarande är detta min favorit, och jag måste beställa den för jag kan inte släppa tanken på den:)

Den gör mig GLAD!

Och att den sen går att variera så mycket är bara Supertoppen ju:)

Jag hade inte sett att det fanns likadan bikini, eller faktiskt så finns det ju flera olika varianter. Och en baddräkt! Jag tänker att om man har baddräkten och strandkjolen så får man ytterligare en variant på klänning

Va? Är jag smart eller vad:)?

Ellos har ju så mycket snyggt, jag har hämtat ut blusen och shortsen som jag visade er förut, men behöver verkligen en strandkjol.

Med koden : 395438

Får man 30% på dyraste varan på ordinarie priser, inklusive externa varumärken och möbler på mode och hem.  Koden är giltig t.o.m 30/6. 

Det gillar jag 🙂
Ni hittar Ellos HÄR

Kommentarer

    1. Alexandra

      Den klänning lägst upp där du har skrivit är förtjust i den gula klänningen. De var jag med med den är ljus rosa med gula blommor som kom fram väldigt bra när man fick hem den från ellos. Men den är fin än då. Men mer rosa än vad jag hade förväntat mig bilden ljuger lite.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing