Okategoriserade

Godmorgon !

Idag startade jag dagen med att se en favorit sjunga en annan favorits största hits:)

Ingen, och med det menar jag faktiskt INGEN, kan göra den här låten som David Bowie, men i Hollywood Vampires version är den riktigt vass.

Dessutom är videon snygg, i svartvitt.

Nu ska jag skicka länken till Karin, hon och jag har ju sett den framföras live på Gröna Lund:) Då när jag liksom andades samma luft som Johnny Depp😍det var stort. Jag blir sällan starstrucked, men ibland händer det. Då var en gång, en annan när jag var på Eskilstuna zoo samtidigt som Ingemar Stenmark och nästan krockade vid kaffet:)

Först såg jag nån dansare från Lets dance och sen Richard Herrey, och den senare är ju en ungdomscrush, men sen kom Stenmark och jag drabbades av knäsvaghet. För er som inte var med när Sverige stod still när han åkte slalom är det obegripligt:)

Men för oss som fick gå från lektionerna och samlas framför en tjock -TV på hjul i nån sal högst upp i skolan dit man aldrig annars fick gå, och se Ingemar Stenmark åka är han något av en överlägsen gudom.

Eller nej, men nära 😂. Jag tror ni fattar i alla fall:) Det var stort.

Så, Stenmark och Depp gör mig starstrucked:)

Vi hörs om en stund😊

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing