Okategoriserade

Sommaren är gul:)

I samarbete med Ellos

Jag har ju suktat och suktat och suktat. Så skulle jag beställa… och så fanns inte storleken ?, så typiskt mig!

Men!!! NU finns den och i skrivande stund så är den på väg hem till mig?

Den gulprickiga strandklänningen!

Och eftersom jag inte kunnat släppa tanken på den här gula strandkjolen heller, så kommer den också:)

Gult. Jag älskar färgen, det står för ljus och värme och är en positiv färg. Bara det att jag råkade prova en gul tröja en gång, på vintern, i ett sånt provrum med lysrör som gör så man ser genomskinlig ut.. och jag trodde sen att jag inte kunde ha gult. Nu jäklar tänker jag återta den färgen. Och går det inte alls så är syrran lite mörkare än mig och passar super i den färgen. ?

Nu när jag beställde så kikade jag såklart runt på Ellos och hittade ju massa nyheter. Vad sägs om dessa?

Grönt är en favoritfärg och de tre översta lockar mycket.

Knyttopen är från Plus Collection, klänning och linne i nån härlig gulgrön leo:) Så himla somriga!

Den gula slimmade klänningen är ju en tjusig partystass, medan den gula korta klänningen är lite mer vardag. ”Jag tar en tur på stan” typ:) Den är från plus Collection den med. Sen den multifärgade?men åhhh vad den är fin!!

Och så kom jag till den lilaprickiga

Det är något med prickar allltså?, och v-ringningen. Den här gillar jag. Mycket.

Sen hittade jag en klänning som jag tycker det står Syrran på.

Det är precis hennes färg, och alltså, visst är den fin?

Ellos har ju Shop the look, vilket gjorde att jag noterade skorna också, det hade jag aldrig gjort utan lite hjälp.

De måste jag fundera lite på:)

Om ni nu hittar något ni gillar, så får ni 30% på den dyraste varan.( ordinarie pris, inklusive externa varumärken och möbler på mode och hem.)

Koden är giltig till och med 30/6

Koden är:  395438
Ni hittar till Ellos HÄR.??

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing