Okategoriserade

Pustar och pausar, innan gräset ska klippas :)

Innehåller annonslänk för Cellbes

.

Här sitter jag, har precis ätit nån slags återhämtningsmåltid men var absolut noll sugen. Vad fan hittar man på att äta som är enkelt, proteinrikt och gott? Helt plötsligt har jag liksom tappat allt eget tänk?.

Jag har alltså tränat, och hade med mig Corrinda, och väl på Friskis så satt Janelle där:) Så kul att träna med två döttrar❤️. Patricia har vi lockat hit också men det blir nog först utepassen som är för alla, och så kör hon igång i höst. Det blir så hattigt sommartid med att komma iväg.

Idag hade vi de stora utrymningsdörrarna öppna och vilken skillnad det blir. Ventilationen är usel, den klarar inte av att tillföra syre;) så även om det kanske inte blir svalare så rör sig luften och den är syresatt. Med det inte sagt att det inte var svettigt. För det var det, alla kläder inifrån och ut var blöta.

Det var Davids sista Cirkelfys innan hans semester så bonusen efteråt var ju given. Att ”köra ut det sista” får sin verkliga innebörd när man efter ett pass får lite jägarvila, burpees, utfall och mountainclimbers. Nu får vi klara oss utan honom några veckor, förhoppningsvis går de andra favoriterna inte på semester samtidigt. Corrinda hade träningsvärk sen passet igår, hon har varit förkyld hela maj och aldrig riktigt hunnit vila sig frisk för alla studentskivor:)

Hon såg helt slut ut, det är så jobbigt att komma tillbaka. Men skam den som ger sig:)

.

Min fryshelvete är trasig:/ Den började larma igår igen, och jag ringde Electrolux. I min värld så är det en svindålig frys om den går sönder, på vilket sätt det än må vara, efter TRE år. Killen i kundtjänst höll med. Men sa att Elgiganten där den köptes har bara ett års garanti. Jag försökte med att Electrolux väl ändå borde ha nåt slags jävla ansvar att deras grejor är bra, men så funkar det tydligen inte. Jag kan bara säga såhär : jag kommer aldrig att köpa något från Electrolux igen.

Jag var vänlig igår men nu när jag sovit på saken så känner jag mig väldigt på krigsstigen 🙂 Jag vill inte acceptera att man köper något som ska hålla i runt tio år, och det går sönder efter tre. Det är fel.

Nu sitter jag och väntar på vad försäkringsbolaget ska säga, innan jag ringer reparatör. Jag brukar alltid kontakta Dicks hushållsservice för de känns hederliga. Många gånger har de löst mina problem på telefon ( utan kostnad) och jag ska fråga om det ens är värt. Att laga en frys efter tre år… eller köpa en ny. Summan blir kanske samma. Jag har heller inga problem med att köpa en begagnad. Så har nån en som ni vill sälja så kan jag vara spekulant:) Jag menar… mamma och pappas kyl/frys är från stenåldern, säkert tjugo år eller så, och inga problem någonsin. Min är tre och jävlas. Ibland är gammalt bäst.

Just nu är det -9 grader i den. Vi får äta lax i flera dagar:/

.

Jag orkar inte riktigt ta itu med sånt här. Det tillhör saker som jag vill delegera, men jag har ju ingen att delegera till. Samma med Ac. Jag lurar fram och tillbaka på hur jag ska göra.

Under tiden så har jag fixat nya fransar, att vara ytlig är inte lika jobbigt 😉

Dau har varit sjuk så jag hade nära noll fransar kvar så skillnaden är enorm:)

Jag älskar att man kan fuska, mina egna fransar är korta och raka, omöjliga att få att hålla sig böjda.

Med lite fusk ser man pigg och glad ut:)

Cc böj den här gången, Dau får göra som hon vill, för det blir alltid super:)

.

Jag ska snart klippa gräset.. men jäser i solen lite till:) Jag har redan pyjamas på;)

Haha, shortsen är pyjamas-shorts enligt Cellbes

Men det struntar jag i:)

De är tunna och sköna och perfekta att strosa runt i hemma. Linnet är ett arvegods från nån unge;)

Cellbes har härlig sommarrea nu:)

Jag har inte använt korta shorts på många år. När jag funderar på vad fasen jag haft på mig egentligen så vet jag inte. ?. Jag tror att jag haft korta kjolar istf shorts, och även längre kjolar. Men nu har jag liksom insett vad bra det är med shorts, och både sover i det och har dagtid.

Det svåra är att få behålla dem, det är ofta nån unge tror att det är deras 😉

Nej, nu ska jag ta och dra igång klipparen. Vi hörs snart igen 🙂

Kommentarer

 1. Marie

  Har du en självavfrostande frys så kan det ha blivit en ispropp i systemet. Stäng av den och låt den stå avstängd några dagar. Starta & håll tummarna att det fungerar… Hände oss förra sommaren.

 2. Elin

  Enligt konsumentköplagen har du rätt att reklamera en vara tom 3 år efter inköpet; gäller oavsett vara man köpt. Så butikerna garanti på 1 el 2 år är något annat; det används ofta för att slippa följa konsumentköplagen. Så har det gått mindre än 3 år sen du köpte frysen har du rätt att få den lagad gratis alt byta till en annan om den inte går att laga. Det brukar hjälpa läsa konsumentköplagen för butiken…

 3. Limar

  Vi hade också samma problem med vår frys förra sommaren, den låg ständigt på -9 grader. Vi fick tipset att tömma den helt, stänga av och sedan låta den stå avstängd i 24 timmar och sedan starta om och låta den komma ner i temperatur innan den fylls på igen. Vi har ett annat märke, men nu ett år senare fungerar den fortfarande efter omstarten.

  1. Sama

   Ja, kolla konsumentköplagen. Den gäller oavsett hur lång garantin har varit. MEN, det ligger på ditt ansvar att bevisa/övertyga om att felet måste ha funnits redan vid köp. Det har du tre år på dig att göra, så kolla extra noga vilket datum du köpte?

 4. Brittan

  Hej! Du har tre års reklamationsrätt, oavsett om säljaren bara har ett års garanti. Slå en pling till din kommuns konsumentvägledare och kolla läget i just ditt fall 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing