Okategoriserade

En dag att bara vara:)

Det har jag idag:)

Inga tider att passa förutom träning ikväll, och egentligen inget att rådda i. Jag ligger i en solstol ute och bara är.

Jag har tusen saker som ska göras men inget som är akut och då kändes det viktigt att bara koppla ner. Bara vara, det är inte så bara, tvärtom väldigt viktigt för hälsan.

Kidsen är… nånstans, på olika håll, utspridda:) och det är tyst i huset. Jag älskar att flytta ut på sommaren, huset blir liksom dubbelt så stort, och den där tystnaden som sällan infinner sig inomhus är ofta närvarande. Om man räknar bort småfåglarna, flygplanen och tågen. Och tuppfan på baksidan förstås ?.

.

När jag var på stan i måndags för att fixa mina fransar så passade jag på att lämna tillbaka ett gäng böcker på bibblan. En av dem hade valpen fått tag i och tuggat sönder ett hörn på… så jag tog en nummerlapp till bibliotekarierna.

”Hej, jo, jag har en liten bekännelse att göra här, jag har en valp”?

Det är själva bokpärmen som är trasig men även en liten del av en slangordlista på allra sista sidan, och även om boken är fullt läsbar så ville jag vara ärlig. Jag hade ju kunnat hävda att den var så när jag lånade den men så jobbar inte jag. Det är ju mitt fel att valpen fick tag i den och då får man stå sitt kast och ersätta skadan.

Tjejerna i disken log och vände och vred på boken.

”Är valpen gullig?” Sa en av dem till sist och jag försäkrade att det är hon:) ”Det är okey, sånt händer, vi struntar i det för den här gången”

Så det känns verkligen som att ärlighet lönar sig 🙂

Jag kom till och med ihåg att köpa myggnät, så det var en bra dag, det har jag glömt i evigheter nu. Och nya mobilladdare. ?

Plötsligt händer det:) Nu ska de bara sättas upp också, och det är verkligen urtråkigt. Det hade underlättat om man kunnat stå på utsidan men det går inte. Jo, med stege men den räcker inte så långt att jag når överkanten. Så det är inifrån, och krångla. Men värt det för jag avskyr att få in små flygande saker. De bits eller sticks och dessutom så SURRAR de?.

Den här gossen sitter och väntar på att en kompis ska komma:)

Det kan vara det tråkigaste som finns enligt Jamie, att vänta..:)

Jag börjar bli lite rastlös nu? har legat här länge och väl. Men har samtidigt ingen lust att ta itu med något avancerat. Besvärligt det där:)

Jag kanske bara ska hämta en bok och fortsätta ligga här? Eller sova en stund?

Ja, dessa val:)

Jag kanske ska hämta stegen och rensa hängrännorna förresten? De där näten jag satte över förra sommaren hjälper inte ett smack kan jag konstatera. Det rinner över lik förbannat. Man ska inte göra sig till helt klart, nu måste jag ta bort nätet för att göra rent, alltså ett moment extra… Bah.

.

I morgon blir det lite mera drag under galoscherna, jag ska skjutsa pappa, luncha, besikta bilen( det fasar jag för, vanlig besiktning alltså, inte Ac för den har jag inte ringt om än) och sen ut och se på fotboll. Däremellan ska det råddas barn och planeras och handlas inför midsommar. Det blir bra:)

Men nu ska jag hitta på nåt!

Vi hörs nog ikväll, det är del två av Matrix 🙂 så jag ska såklart se den också:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting